Doğaseverlerden kar yürüyüşü

Doğaseverlerden kar yürüyüşü
Yayınlama: 07.01.2019
A+
A-


Saray Doğa Sporları Topluluğu(SARDOST) Yürüyen Ayaklar ile birlikte Yeni Yılı Safaalan Mahallesi’nde kar yürüyüşü ile karşıladı. Muhteşem manzara eşliğinde keyifli bir gün geçiren doğaseverler karın tadını doyasıya yaşadı.

DOĞASEVERLER KARIN TADINI DOYASIYA YAŞADI
Saray Doğa Sporları Topluluğu(SARDOST) Yürüyen Ayaklar ile birlikte bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. Doğaseverler Yeni yılı Safaalan Mahallesi’nde kar yürüyüşü ile karşıladı. Safaalan 9 göller bölgesinde muhteşem kar manzarasının tadını çıkaran doğaseverler unutulmaz bir gün yaşadı.
Etkinlikle ilgili izlenimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Saray Doğa Sporları Topluluğu Kurucusu Fevzi Çoban şunları ifade etti:
“Yeni Yılı Tekirdağ, Saray ilçesi Safalan Mahallesi’nde kar yürüyüşü ile karşıladık. Yürüyen Ayaklar ve Sardost olarak Safaalan 9 göller bölgesine kar, buz, soğuk beklentisi ile gittik. Beyaza bürünmüş doğa, dökülen yapraklara inat, buz küpelerin dallarda, ışıl ışıl parlamaları, karın beyazına eklenen güneşin ışıkları ile kristal kar tanelerinin ışık oyunları ile muhteşem bir hava bulduk. Soğuk olmayınca daha bir keyifle gölleri tek tek adımlamaya başladık. Mavi göl, Derin göl, Saklı göl, Aygır gölü, Yolaşan gölü, Düz göl, Ağaçlı göl, Alt göl ve Muhtar göl ile bitirdik.

“KEYİFLİ GÜNLER ARASINA BİR GÜN DAHA YAZDIK”
Düz göl yanında Safaalan manda sucuğu yürüyüşün keyfini arttırken, kar ile sucuk ikilisinin ayrılmazlığı bir kez daha kanıtlandı. Bir pazarı daha yaşanmış keyifli günler arasına yazarak döndük. Soğuk korkusu yine birçok kişiyi rutine boğdu. Evde oturmak, rutine bağlanmak erken öldürür, unutmayın. Her zaman olduğu gibi, Yürüyen Ayaklar başkanı Uğur Şimşekkaya ve değerli ekibine, Saray Doğa Sporları Topluluğu Sardost olarak bölgemiz güzelliklerinin tanıtımı ve katkılarından dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliriz.”

 

Saray Haber