Ecrin’e nefes ol

Ecrin’e nefes ol
Yayınlama: 24.02.2022
A+
A-

Kızılpınar’da yaşayan SMA (Sinir hücrelerine bağlı kas yetmezliği) hastası olan minik Ecrin’in yaşama tutunması için ailesi ve yakınları tarafından kısa bir süre önce yardım kampanyası başlatıldı. Tekirdağ Valiliği’nin izniyle gerçekleştirilen yardım kampanyasına katılım sağlamak için civar ilçeleri dolaşan yakınları Saray Belediyesi’ni de ziyaret etti

“UMUDU DALGA DALGA BÜYÜTELİM”

Minik Ecrin için düzenlenen kampanya kapsamında gelinen noktayı aktaran aile yakınları, Saray’da yaşayan vatandaşlardan da ellerinden geldiğince katkıda bulunmalarını rica ediyorlar. Bugüne dek umut veren gelişmeler yaşandığını aktaran kampanya gönüllüsü Yalçın Almalık, “Bir çırpıda başarıya ulaşamasak bile umudu dalga dalga büyütmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal kampanya gönüllüleri ile görüşerek Ecrin’in yaşama tutunması için Saray’dan da gerekli duyarlılığın sağlanması adına ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade ettiler.

Ziyaret sonrasında Saray Belediyesi’ndeki ilgili birimlerle bir toplantı düzenleyen Başkan Yardımcısı Ünal, ilçe genelinde bir farkındalık çalışması yürütülmesi konusunda harekete geçtiklerini belirtti.

Minik Ecrin’e nefes olmak için sizler de maddi veya manevi destekte bulunabilirsiniz. Instagram’daki @ecrinenefesol sayfasındaki gönderileri paylaşarak Minik Ecrin’in sesini henüz duymamış olan vatandaşlarımıza da ulaştırabilirsiniz.

Valilik onaylı yardım kampanyasına bağışta bulunmak için:

Banka: Ziraat Bankası

Alıcı: Ecrin Yiğit

IBAN: TR70 0001 0090 1013 2406 5050 02

Açıklama: ECRİNENEFESOL

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber