El emeği göz nuru eserlerini sergilediler

El emeği göz nuru eserlerini sergilediler
Yayınlama: 22.06.2017
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Belediyesi ve Saray Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde TEMEK Meslek edindirme kursları kapsamında açılan takı tasarımı ve dekoratif ev aksesuarları kursu yılsonu sergisi dün gerçekleştirilen törenle açıldı. Takı tasarımı ve dekoratif ev aksesuarları konusunda kurs alan kadınların ürettikleri birbirinden güzel, el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı.

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Halk Eğitim Merkezi ve Saray Belediyesi işbirliğinde düzenlenen takı tasarımı ve dekoratif ev aksesuarları kursiyerleri için dün saat 14.00’da Saray Belediyesi Binası yanında yılsonu kapanış sergisi ve sertifika töreni düzenlendi. Atatürk Rölyefi yanında düzenlenen törene Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Halk Eğitim Müdürü Mustafa Taş, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Saray Tapu Müdürü Ali Gödekoğlu,  Saray Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve kursiyerler katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Serginin açılış konuşmasını yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban jeotermal tesis hakkında bilgilendirmede bulunarak bölgenin geleceği için jeotermalin çok önemli olduğunu belirtti. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban kursta emeği geçen herkese teşekkür etti.
SERTİFİKALAR VERİLDİ
Konuşmaların ardından sergiyi gezen Başkan Çoban, eserleri inceleyip, kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldı. Başarı ile kursu tamamlayan kursiyerlere Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Halk Eğitim Müdürü Mustafa Taş, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç tarafından sertifikaları verildi.

 

 

Saray Haber