Engel tanımıyorlar

Engel tanımıyorlar
Yayınlama: 13.03.2017
A+
A-

Saray İlçe Merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm üretmek için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İstanbul Caddesi ve Çerkezköy Caddesi üzerine araç parkı engelleyen plastik babalar koymuştu. Fakat alınan bu önlem pek işe yaramışa benzemiyor. Çünkü plastik babaların önüne araç parkları gerçekleştirilmesiyle yoldaki daralma daha da artıyor.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELİYOR
Saray ilçe merkezi günden güne büyüyor ve gelişiyor. Büyük yerleşim birimlerinde karşımıza çıkan en büyük sorunların başında ise trafik yoğunluğu geliyor. Saray ilçe merkezinde de özellikle akşam üstü saat 3 ila saat 5 aralığında işçi servislerinin oluşu, okul çıkışı ve iş bitimi saatlerinde araç trafiği yoğunluğu dikkat çekiyor. İstanbul Caddesi ve Çerkezköy Caddesinde araç kuyrukları oluşurken trafiğin kilitlendiği nokta ise Saray Otogarının önü oluyor.
HATALI ARAÇ PARKLARININ DA PAYI BÜYÜK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin TEKPARK A.Ş. eliyle uygulamaya koyduğu cadde üzeri ücretli otopark uygulaması kaldırılalı neredeyse 1 yıl olacak. TEKPARK’ın ücret uygulaması sayesinde bir nebze olsun cadde üzerine yapılan araç parkları azalmışken şimdiler de ise araç parkları yine artmış durumda. Özellikle yanlış araç parkları sadece araç trafiğinin akışı olan yolu kısıtlamakla kalmıyor aynı zamanda yaya yollarını da işgal ediyor.
DELİNATÖR (PALSTİK BABA) İLE ÖNLEM ALINDI
Saray ilçe merkezinde araç trafiğindeki sıkışıklık günden güne artış gösterirken bunun sebeplerinden birisi de yapılan araç parkları ile cadde üzerinde yaşanan daralmalar olarak dikkat çekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri İstanbul Caddesi ve Çerkezköy Caddesinde delinatör (plastik baba) çalışması gerçekleştirerek bazı bölgeleri araç parkına kapattı.
ARAÇ PARKLARI ENGEL TANIMIYOR
Saray ilçe merkezinde yaşanan cadde üzeri araç parklarına karşı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu önlem işe yaramışa benzemiyor. Çünkü cadde kesişenine konulan plastik babaların önüne araç parkları yapıldığı görülüyor. Bu araç parkları trafiğin aktığı yolu daralttığı ve olumsuz etkilemeye devam ettiği görülüyor.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber