Ergene Belediyesinden öğrencilere tablet desteği

Ergene Belediyesinden öğrencilere tablet desteği
Yayınlama: 23.12.2020
A+
A-

Pandemi döneminde sürdürülen uzaktan eğitim sistemine katkı sunmak için harekete geçen Ergene Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu. Tabletler Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi

Ergene Belediyesinin eğitime desteği kesintisiz olarak devam ediyor. Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mahalle muhtarlıkları aracılığı ile Ergene’nin 17 mahallesinde de belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayarlar teslim edildi.

Ergene Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerinin altını çizen Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Ergene’de uzaktan eğitime erişme konusunda güçlük yaşayan desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize ve ailelerimize katkı sunmak için çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında Belediyemize sponsor olmak isteyen firmalar bize ulaştı. Bunun üzerine Ergene Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mahalle muhtarlıklarımız ile iletişime geçerek tablet yardımına ihtiyacı olan öğrencilerimizin listesini talep ettik. Bizlere gelen listede isimleri yazılı olan öğrencilerimize sponsor firmalar tarafından gelen tabletleri teslim ettik. Ergene Belediyesi olarak bizlerle bu tabletlere 1 yıl boyunca ücretsiz internet erişimi vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali gençlerimiz eğitimlerinden uzak kalmasın. Bu bağlamda Ergene Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya ve öğrencilerimize de okullarımıza da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Vekili Tıknas, “Ümit ediyoruz ki yeni yıl ile birlikte bu kötü dönemi en kısa sürede atlatıp özlediğimiz o güzel günlere kavuşuruz ve çocuklarımız da okullarının sıralarını doldurup, arkadaşları ile beraber eğitim hayatlarını devam ettireceği günleri görürüz. Bizler Ergene Belediyesi olarak eğitime gerekli desteği gösteriyoruz, çocuklarımız bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Elimizden gelen gayreti, çabayı çocuklarımızın geleceği için inşa etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber