Esnaf başkanını seçecek: Ali Özen mi, Esat Yalçın mı?

Esnaf başkanını seçecek: Ali Özen mi, Esat Yalçın mı?
Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu 14 Ocak Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Tuana Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. İki listeyle gerçekleşecek genel kurulda mevcut başkan Ali Özen beyaz listeyle, Esat Yalçın ise sarı listeyle Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olabilmek için yarışacak.

Saray esnafı seçimli olağan genel kurul heyecanı sarmış durumda.
1338 ESNAF OY KULLANACAK
Oda Başkanlığı yarışının damga vurmasının beklendiği genel kurulda Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı 1338 esnaf oy kullanacak. Genel Kurul’da Saray esnafının oylarıyla Başkan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlenecek.
ALİ ÖZEN 8 YILIN GETİRDİĞİ BİRİKİMLE YENİDEN ADAY
8 yıldır Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı görevini yürüten Ali Özen, Pazar günü yapılacak genel kurulda Saray esnafından 4 yıl için daha destek isteyecek. Özen’in uzun yıllardır Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütmesi, genel kurul öncesi en önemli avantajı olarak öne çıkıyor.
ESAT YALÇIN DEĞİŞİM VE YENİLENME İDDİASIYLA ADAY
2017’nin Mayıs ayında Esnaf Odası yönetiminden istifa eden Esat Yalçın, Ekim ayında Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Yıllardır Saray’da esnaflık yapan Yalçın genel kurul öncesi yaptığı değişim ve yenilenme vurgusuyla dikkat çekiyor.

Saray Haber