Askıda Fatura ile 1.023 adet fatura ödendi

Askıda Fatura ile 1.023 adet fatura ödendi
Yayınlama: 25.06.2020
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, koronavirüs salgını sürecinde zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşılması amacıyla başlattığı askıda fatura uygulamasına hayırseverler büyük ilgi gösterdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ilk 5 faturayı ödeyerek başlattığı askıda fatura uygulamasının ilk 1 aylık sürecinde toplam 42.608 TL tutarındaki 1.023 adet fatura hayırsever vatandaşlar tarafından ödendi.

Zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Koronavirüs salgını insan sağlığını tehdit ettiğii kadar ekonomik anlamda da sıkıntılara yol açtı. Bu süreçten olumsuz etkilenen ve faturalarını ödemekte sıkıntı çeken vatandaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmak amacıyla başlattığımız ‘Askıda Fatura’ Dayanışma kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Birlik olduğumuz zaman her türlü zorluğun üstesinden gelebilen bir milletiz. Özlem duyduğumuz sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel ve güneşli günleri hep beraber göreceğimize olan inancımla tüm halkımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Askıda fatura uygulamasına destek vermek isteyen vatandaşlarımız, TESKİ’nin internet sitesi üzerinden www.teski.gov.tr/sube/askidafatura linkine tıklayarak sisteme yüklenen askıdaki faturalardan ödeme yapabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber