Doğa Koleji çocukların düşlerini gerçekleştirdi

Doğa Koleji çocukların düşlerini gerçekleştirdi
Yayınlama: 15.05.2018
A+
A-


Doğa Koleji ve Saray Belediyesi işbirliğinde geçtiğimiz Pazar günü 1.Yaratıcı Çocuk Festivali düzenlendi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren çocuklar
Doğa Koleji öğretmenleri eşliğinde satranç, ebru sanatı, boyama, robotik kodlama ve bilişim, anneler gününe özel etkinlikler ve çeşitli oyunlar ile hem öğrendiler hem de gönüllerince eğlendiler.

KURDELE KESİLDİ
Doğa Koleji, Saray Belediyesi işbirliğinde geçtiğimiz Pazar günü 1. Yaratıcı Çocuk Festivalini düzenledi. Festivalin açılış kurdelesini Saray Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören, Saray Belediye Meclis Üyesi Bülent Kardeş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Çerkezköy-Çorlu-Lüleburgaz Doğa Koleji kurucusu Erdal Karakuş ve davetliler birlikte kesti.
“ AMACIMIZ ÇOCUKLARIN YETENEKLERİNİ KEŞFETMEK”
Yaptığı açılış konuşmasında etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Erdal Karakuş, “Burada amacımız çocuklarımızın hem doğa ailesi ile tanışması hem de çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek. Belki sizlerin farkında olmadığı yeteneklerini bir nebze de olsa tespit etmek. Bundan sonra da Saray Belediyesi ile çalışmalarımız devam edecek. Hepinize eğlenceli bir Pazar günü diliyorum ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.
HEM ÖĞRENDİLER HEM GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Etkinliğe yoğun bir katılım sağlayan çocuklar Doğa Koleji öğretmenleri eşliğinde satranç, ebru sanatı, boyama, robotik kodlama ve bilişim, anneler gününe özel etkinlikler ve çeşitli oyunlar ile hem öğrendiler hem de gönüllerince eğlendiler. Yapılan hediye çekilişinin ardından kazananlara hediyelerinin verilmesi ile çocuklar etkinliğe kaldıkları yerden devam ettiler.

 

Saray Haber