Hala öpücük peşinde!

Hala öpücük peşinde!
Yayınlama: 26.01.2017
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yanında çalışan kadına şantajda bulunduğu ve tehdit ettiği gerekçesiyle gazetesini polis basan ve tehdit mektubu gazetedeki bilgisayarında bulunan Saray Gözlem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tekin Sönmez, olayı haber yapan gazetemize ve çalışanlarına yazdığı bir köşe yazısıyla cevap verdi. Genelde köşe yazamayan, yazsa da sağdan soldan kopyalayan Sönmez, ‘heyecanla’ yazdığı yazısında gazetemiz çalışanlarına hakaret ederken, isim vermediği birini, yakalaması durumunda ısrarla ‘öpmek istediğinden bahsetti! Saray Gazetesi çalışanları olarak Sönmez’in hakaretlerini kendisine iade ediyor, tavan yapmış libidosuna sahip çıkmasını temenni ediyoruz.

İş yerindeki kadın çalışanına tehdit ve şantajda bulunduğu iddiasıyla gazetesini polis basan Tekin Sönmez, tehdit mektubunun gazetedeki bilgisayarında bulunduğunun kanıtı olan polis tutanağını haber yapan gazetemize hakaret etti.
PES-PAYA DEMEDİK, ‘PESPAYE’ DEDİK!
Bize cevap verdiği yazısında kendisine ‘Pes-paya’ dediğimizi iddia eden Tekin Sönmez’i uyarır, doğru kelimenin ‘Pespaye’ olduğunu hatırlatmak isteriz. Köpeklik konusuna gelecek olursak Sayın Sönmez, köpekler kimseyi tehdit etmez, kimseye şantaj da yapmaz. Yalaka asla değillerdir. Bu yüzden birine hakaret edecekseniz, köpek kelimesini kullanmayın! Geçtiğimiz günlerde TBMM’deki yeni Anayasa görüşmelerinde çıkan tartışmaların ardından iktidar partisine mensup bir kadın vekil tıpkı sizin gibi hakaret ibaresi olarak ‘köpek’ benzetmesinde bulunmuş,  ‘Meclise köpek giremez’ pankartı açmıştı. Ancak bir sonraki oturumda muhalefet partilerinden 3 kadın vekili hastanelik edince köpeklerin haklılığı bir kez daha kanıtlanmış oldu.
TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLE!
Gazetemiz çalışanlarına hakaret eden Sönmez, okuyuculardan da özür dilemiş. Hayatı boyunca bu tür kelimeler kullanmadığını iddia eden Sönmez, Saray halkının affına sığınarak ‘had bildirmek’ için ağzını bozduğunu ifade etmiş. Özür dileyebilen Sönmez’e tavsiyemiz, tüm kadınlardan özür dilemesidir!
BIRAK BU ÖPME İŞLERİNİ!
Saray Gazetesi Yazı İşleri ekibi olarak gazetemize ve bizlere hakaret eden Sönmez’e son tavsiyemiz, ‘Öpmek’ eylemini bırakması yönünde olacak. Zira Sayın Sönmez başına ne geldiyse bu öpme işlerinden geldi zaten. Sevmek, karşısındakinin seni sevmesi, öpüşmek, bunlar güzel eylemler ancak dikkat et, bu eylemleri kayıt altına falan alanlar varmış. Daha sonra bu görüntülerden insanın başı belaya giriyormuş. Nihayetinde sen Saray’a ve Saray halkına mal olmuş güzide bir mermercisin.
MERMER DEMİŞKEN…
Bu arada mermer demişken, geçtiğimiz günlerde Saray Belediyesi tarafından yaptırılan Uğur Mumcu heykeline yapmış olduğun eleştirinin de hakkını teslim etmeden yazımızı bitiremeyeceğiz. Aferin Sayın Sönmez, herkes bildiği işi yapmalı! Nihayetinde sen çekirdekten yetişme bir mermercisin, heykeltıraşın olmadığı yerde de heykel otoritesi sayılırsın. Bizce buradan yürüsen, çok başarılı olursun. Yazı yazmak sana göre değil. Zaten bir haber yapıyoruz, tüm gazete toplanıp bir hafta sonra cevap veriyorsunuz, biz de tüm gazete cevabınızı okuyup anlamaya çalışıyoruz! Belli ki yapamıyorsunuz bu işi, zorlamanın da alemi yok!

Saray Haber