Kapaklı AKP’de utandıran koltuk savaşları

Kapaklı AKP’de utandıran koltuk savaşları
Yayınlama: 26.08.2016
A+
A-

Kapaklı Gazetesi’nde yer alan ‘Bir Başkanın Çaresizliği’ başlıklı habere dair sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda basın mensubuna yönelik tehditler ve AKP’lilerin kullandığı dil üslubu 14 yıldır ülkeyi yöneten parti hakkında akıllarda soru işareti yaratıyor. Sosyal medyada da paylaşılan habere AKP’liler tarafından “Zürafa, Tavşan, Extacy, At, Köpek, Lucescu, Tuzak, Yem, Hain, Bal tutan parmak…” kelimeleri kullanılarak hem üstü kapalı hem de açıkça tehdit belirtisi olan yorumlar yapıldı.
KAPAKLI AKP'DE KOLTUK SAVAŞI
KAPAKLI AKP’DE NELER OLUYOR?
Kapaklı Gazetesi’nde yer alan ‘Bir Başkanın Çaresizliği’ başlığı ile yayınlanan habere göre haberin yazarı olan basın mensubu Adem Çil hakkında AKP Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin tüm parti meclis üyeleri ve yönetim kurulunu şikayetçi olmaya davet etti. Yine aynı gazetedeki haberde yer alan bilgilere göre Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin, istediği desteği bulamayınca İlçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin istifa etmelerini istedi. AKP Kapaklı İlçe Başkanı Bezgin bu isteğini cep telefonunda AKP Kapaklı İlçe yöneticilerine ve partisinin Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri’ne gönderdiği mesaj ile dile getirdi.
“HERKES İŞİNE BAKSIN”
Yayınlanan mesajda AKP İlçe Başkanı Bezgin’in “Günaydın Arkadaşlar, Nasıl Ak Partili ve Nasıl yönetimsiniz siz ya dün Adem Çil için kadınlara eskort diyor imza toplayalım diyorum gıkınız çıkmıyor. Bugün iki Bakan geliyor. Biriniz aramıyor ve sormuyor. Adem Çil için ve bu program için arayanlara sözüm yok. Yapmayacaksınız görevinizi istifa edin bende başka yönetim kurayım herkes işine baksın.” İfadelerini kullandı.
KAPAKLI AKP'DE KOLTUK SAVAŞI3HARUN KARACA HEMŞERİCİLİK Mİ YAPIYOR?
AKP İlçe Başkanı Salih Bezgin hakkında bir diğer iddia ise Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin’in birçok kez Genel Merkez ve İl başkanlığına şikayet edildiğini söyleyen parti içerisindeki isimler, Aynı zamanda Bezgin’in hemşerisi olan Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, İstanbul milletvekili ve Trakya Bölge Koordinatörü Harun Karaca tarafından kollandığını yönünde oldu.
“ZÜRAFA, TAVŞAN, EXTACY, AT, KÖPEK, LUCESCU, TUZAK, YEM, HAİN…”
Sosyal medya üzerinden de yayınlanan habere ise AKP’liler tarafından yapılan yorum ve tepkiler hem ilginç hem de insanı utandıracak kadar argo kelimeler içermesi dikkat çekti. AKP’liler tarafından zürafalı tavşanlı extacyli fıkralar yazılarak üstü kapalı mesaj verilmeye çalışıldı, Galatasaray ve Beşiktaş’ta teknik direktörlük yapan Mircea Lucescu’nun kullandığı köpekli atlı Romen atasözünü yorum olarak yazdı. Tabi ki bal tutan parmağını yalayacak diyenler oldu. Yapılan bazı yorumlarda ise darbe kalkışması ve milli birlik vurgusu yer alırken bir başka yorumda ise ilçe başkanının bu mesajı tuzak ve yem olarak attığı ifadeleri yer aldı ve ilerleyen günlerde hainlerin partiden temizleneceğini iddia etti.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber