Şampiyon

Şampiyon
Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

Saray Spor 1953, Tekirdağ Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamladı. Bölgesel Amatör Lige yükselen temsilcilimiz 2023-2024 sezonunda 3. Lige çıkabilmek için mücadele edecek

Saray Spor’un şampiyonluğunu ilan edeceği maçta rakip takım Çorlu Kültür Spor sahaya çıkmayınca temsilcimiz 3 puanı hanesine yazdırdı. Oynadığı 26 maçtan 24 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan Saray Spor topladığı 73 puanla 2022-2023 sezonu Tekirdağ Süper Amatör Lig şampiyonu oldu.

Saray Spor şampiyonluk kupasını Çorlu Belediye Stadında düzenlenen törenle aldı. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Levent Köksalan ile Saray Spor 1953 yönetiminin hazır bulunduğu törende, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Bahadır Aydınoğlu, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya’nın elinde aldı.

Koca bir sezonun emeğini kupa ile taçlandıran Saray Sporlu futbolcular, Saray’da Atatürk Alanında büyük bir coşkuyla karşılandılar. Şampiyonluk sevincini taraftarları ile paylaşan Saray Sporlu futbolcular, davul zurna eşliğinde, yakılan meşalelerin altında şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

1980’li yıllarda 3. Lig’de mücadele eden Saray Spor, Bölgesel Amatör Lige yükselerek tarihindeki en önemli başarılardan birine de imza atmış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber