Saray Belediyesi Psikoloğu İrem Yavuz hizmete başladı

Saray Belediyesi Psikoloğu İrem Yavuz hizmete başladı
Yayınlama: 09.07.2019
A+
A-


Saray Belediyesi bünyesine Psikolog İrem Yavuz’u kattı. Ücretsiz hizmet veren Psikolog İrem Yavuz, üniversite sınavına girmiş veya üniversite sınavına girmeye yakın olan öğrencileri, hayatlarına şekil verdikleri bu süreçte mesleki eğilimlerini belirlemek, ilgi alanlarına uygun tercih yapabilmelerini sağlamak adına Mesleki Eğilim Belirleme Cetveline davet etti.
PSİKOLOG HALK MASASI BİRİMİNDE HİZMETE BAŞLADI
Saray Belediyesi bünyesine bir psikolog kattı. Gelişim Üniversitesi Psikoloji mezunu olan ve Gelişim Üniversitesi Klinik Psikolojisi dalında yüksek lisansa kabul edilen İrem Yavuz, Temmuz başından beri Saray Belediyesi bünyesinde Halk Masası biriminde üniversite öğrencilerine ücretsiz hizmet veriyor.
MESLEKİ EĞİLİM BELİRLEME TESTLERİNE DAVET ETTİ
Kendisi ve hizmetleri hakkında bilgi veren İrem Yavuz, “ Şuan belediye personeline ve üniversite sınavına girmiş öğrencilere yönelik çalışmalarımız var. Belediye personeline motivasyon ve takım çalışması eğitimleri veriyoruz. Üniversite sınavına girmiş veya üniversite sınavına girmeye yakın olan öğrencilere hayatlarına şekil verdikleri bu dönemde mesleki eğilimlerini belirlemek, ilgi alanlarını belirlemek ve kendilerini tanıma adına testler uyguluyoruz. Tüm öğrencilerimizi Mesleki Eğilim Belirleme testlerine bekliyoruz”dedi.
YENİ DOĞUM YAPMIŞ ANNELERE DESTEK SAĞLANACAK
İlerleyen süreçte uygulamaya geçirecekleri 9 projeleri olduğunu belirten Yavuz, “İlerleyen dönemde ‘Bebeğimle Büyüyorum’ projesi kapsamında yeni doğum yapmış annelere yönelik atölyeler düzenleyeceğiz. Amacımız annelerin birbirlerini tanımalarını sağlamak, lohusalık sürecinde annelere destek olmak. Projelerimiz kapsamında ileride halkımıza psikolojik destek hizmeti de vereceğiz” diye konuştu.
HALK MASASINDAN RANDEVU ALABİLİRSİNİZ
Saray Belediyesi Psikologu İrem Yavuz’dan destek almak isteyen öğrenciler, Saray Belediyesi Halk Masası’nın 0282 768 34 44 telefon numarasından ulaşarak randevu alabilir veya hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Halk Masası Biriminde iletişime geçebilir.

 

 

Saray Haber