Taekwondo Milli Takımlarında Saray Rüzgârı esti

Taekwondo Milli Takımlarında Saray Rüzgârı esti
Yayınlama: 30.01.2020
A+
A-

Tekirdağ’ın en başarılı spor dallarından olan Taekwondo Milli Takımda da gururumuz oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Şampiyonaları sonrası 8 sporcu ve 1 antrenör Milli formayı giymeye hak kazanırken Saray Flipper Spor Kulübü Antrenör ve 5 sporcu ile en başarılı kulüp oldu.

3-5 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Uluslar Arası 7.Turkish Open Taekwondo Turnuvasında Flipper Spor Kulübünden Gençlerde Işıl Zafer, İdil Zafer ve Oğuz Tokgöz, yıldızlarda Şeyma Hacıoğlu ve Zeynep Hacıoğlu Milli Formayı giyecek. Ayrıca Antrenör Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz de Milli Takım Antrenörü olarak görev yapacak. Ayrıca Gençlerde Azra Çavuş ve Ozan Toytoğlu, Yıldızlarda Ayda Nehir Selçuk, Kerem Koru ve Efe Balvan da Flipper Spor Kulübü’nü temsilen yarışacaklar.
“AMACIM TEKİRDAĞ’DAN OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÇIKARMAK”
Türkiye Şampiyonalarını değerlendiren Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz şunları ifade etti:
“Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Avrupa Şampiyonluğu ve ikinciliği ile bitirdiğimiz 2019’dan sonra 2020’ye 17.Türkiye Şampiyonluğumuz ile başlarken, Open’da 5, Başkanlık Kupasında 1 Sporcumuz Ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. İstikrarlı bir şekilde ardı ardına aldığımız başarılı sonuçlar Federasyonumuz tarafından da değerlendirildi ve 3.defa Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildim. Böylece toplam Millilik sayımızda 34 oldu. Sporcularımla Çok gurur duyuyorum. Türkiye’nin sayılı Kulüpleri arasına girdik. Beşi Milli Takım adına yarışan on sporcumuz burada derece aldıkları takdirde İsveç’de yapılacak Başkanlık Kupasına Milli Takımla gidecekler. Amacım ileride Tekirdağ’dan Olimpiyat Şampiyonu çıkarmak. İnşallah hep beraber o günleri de görürüz. Aldığımız bu başarılar ‘spor yapıp da ne olacak’ algısını yıkıyor. İmkan verildiğinde uzman ellerde iyi yönlendirilen, iyi çalışan-çalıştırılan biraz da desteklenen çocuklarımızın Saray’dan Türkiye-Avrupa-Dünya Şampiyonluklarına uzandıklarını defalarca gösterdik. Ailelerden isteğim çocuğunuza kıyafetin, okulun, doktorun en iyisini ararken, ‘gitsin oyalansın’ demeyip spor içinde en iyisini arasınlar.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber