Zülfü Livaneli’den Ozan Çoban paylaşımı

Zülfü Livaneli’den Ozan Çoban paylaşımı
Yayınlama: 15.11.2019
A+
A-

Usta yazar ve müzisyen Zülfü Livaneli Instagram hesabından müzisyen Ozan Çoban’ın Barselona sokaklarında seslendirdiği şarkıyı paylaştı. Ozan Çoban, Livaneli’nin bu paylaşımı sonucunda duygulandığını belirtti.

Saraylı müzisyen Ozan Çoban geçtiğimiz günlerde Barselona gezisi sırasında sözleri Federico Garcia Lorca’ya, bestesi Zülfü Livaneli’ye ait Atlının Türküsünü seslendirmişti. Sosyal medyada büyük ilgi gören Ozan Çoban yorumu, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum almıştı.

Usta yazar ve müzisyen Zülfü Livaneli ilk olarak 1979 yılında seslendirdiği şarkının Ozan Çoban yorumunu Instagram hesabından “Barselona sokaklarında Ozan Çoban söylerken, Franco çürüyor, Lorca yaşıyor” cümlesiyle paylaştı. Kısa sürede büyük beğeni alan bu paylaşım, on binlerce de görüntüleme aldı.

Livaneli’nin bu paylaşımı sonrası duyduğu mutluluğu, “Aklıma ilkokuldayken sınıfı susturmak için elimde blok flütüm ‘Karlı Kayın Ormanı’  söylediğim zamanlar geliyor. Evet, hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ve ben ağlıyorum” cümleleriyle sosyal medya hesaplarından dile getiren Ozan Çoban, başarılı müzikal çalışmaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber