Evde yakaladığı eşinin sevgilisini öldüren koca için imza kampanyası başlatıldı

Evde yakaladığı eşinin sevgilisini öldüren koca için imza kampanyası başlatıldı
Yayınlama: 25.12.2017
A+
A-

Saray’da evde yakaladığı eşinin sevgilisini öldüren Tayfun V.’nin serbest bırakılması için Change. org’da imza kampanyası başlatıldı. Change. org’da başlatılan kampanyada “Değer verdiği eşinden uğratıldığı alçakça ihanet sonucu bir gecede hayatı kararan, ailesi için gece gündüz çalışan gördüğü manzara karşısında en büyük mağduriyeti yaşayan Tayfun Vuran için adalet istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

change.org’da ‘Tayfun Vuran Serbest Bırakılsın’ başlığıyla açılan imza kampanyasında şu ifadeler kullanıldı:
“Tekirdağ’ın Saray ilçesindeki bir fabrikada çalışan Tayfun Vuran Cumartesi gece işyerinden erken çıkıp Ayaspaşa Mahallesi’ndeki evine geldi. Anahtarıyla kapıyı açamayan Vuran, evden gelen sesler üzerine şüphelenip telefonla eşi Kader Vuran’ı aradı. Kader Vuran, eşinden çiğköfte alıp eve öyle gelmesini istedi. Tayfun V., ısrarla eve girmek istedi. Kapıda süren tartışmanın ardından Kader V., kapıyı açtı. Odaları gezen Tayfun V., 7 yaşındaki çocuğunun uyuduğu odadaki gardropta, evli ve 3 çocuk babası Serkan Sevim’i yakaladı.
DHA’nın haberine göre, Tayfun V., mutfaktan aldığı bıçakla Serkan S.’yi öldürdü. Ardından 4 aylık hamile eşi Kader V.’yi bıçakla hafif yaraladı. Tayfun V., 112 ve polis arayıp kendisini ihbar etti.
İfadesinde ‘Eşim ile 4 ay önce telefonuna gelen ‘Senden vazgeçemem, sensiz olamam’ gibi mesajlar nedeniyle tartıştık. Ben boşanmaya karar verdim. Çocuğumuz olduğu için barıştık. Dün gece işten 1 saat kadar erken geldim. Anahtarla evimin kapısını açmaya çalıştım ama arkasında anahtar olduğu için açılmadı. İçerden sesler geldiğini duyunca şüphelendim. Sonra kapıyı açtı, ‘Nerdesin?’ diye sorduğumda tuvalette olduğunu söyledi. Eşim beni evden göndermek için sürekli çiğ köfte, süt gibi şeyler istemeye başladı. Odalara baktığımda eşimin sürekli peşinden gelmesinden şüphelendim. Çocuğumuzun odasındaki dolapta tanımadığım çömelmiş bir şekilde bir erkeği saklanırken gördüm. Boğuştuk, eşim bana ‘Bırak gitsin’ diyordu. Birkaç kez sırtından yakaladığım adamı bıçakladım. Araya eşim girdi, yanlışlıkla onu da bıçakladım. Komşular geldi, elimden bıçağı verdim sonra da ‘Polis ve 112’ye haber verin’ dedim.’ sözleri yer aldı.
Değer verdiği eşinden uğratıldığı alçakça ihanet sonucu bir gecede hayatı kararan, ailesi için gece yarısına kadar çalışıp gördüğü manzara karşısında aslında en büyük mağduriyeti yaşayan Tayfun Vuran kardeşimiz için adalet istiyor.”

Saray Haber