Flipper Spor Kulübü’nden Çerkezköy’de madalya avı

Flipper Spor Kulübü’nden Çerkezköy’de madalya avı
Yayınlama: 03.09.2018
A+
A-


Çerkezköy Belediyesi’nin düzenledi
ği 5. Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Turnuvası 1-2 Eylül tarihlerinde yapıldı. 10 ülkeden 500’e yakın sporcunun katıldığı turnuvaya yine Flipper Spor Kulübü damgasını vurdu. 8 siklette 9’u kız 12 sporcu ile yarışan Flipper Spor Kulübü 3 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile turnuvayı tamamladı.

FLİPPER SPOR KULÜBÜ ÇERKEZKÖY’DE MADALYALARI TOPLADI
Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği 5. Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Turnuvası 1-2 Eylül tarihlerinde yapıldı. 10 ülkeden 500’e yakın sporcunun katıldığı turnuvaya Flipper Spor Kulübü damgasını vurdu. 8 siklette 9’u kız 12 sporcu ile yarışan Flipper Spor Kulübü 3 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile turnuvayı tamamladı.
“TÜM MADALYALARIMIZI ALAN KIZLARIMI TEBRİK EDERİM”
Turnuvayı değerlendiren Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, “Güçlü rakiplerin katıldığı güzel bir turnuva oldu. Minikler Türkiye Şampiyonası ve Yıldızlar Milli Takım Seçmesi öncesi sporcularımızı deneme imkanı bulduk. Önemli olan madalya değil kendimizi görmekti. Ama tabi yaptıkları 34 maçın 25’ini kazanan ve katıldığımız 8 sikletin 6’sında final atan sporcularım beni mutlu etti. Özellikle tüm madalyalarımızı alan kızlarımı tebrik ederim. Ufak tefek eksiklerimizi gördük ve onları da düzeltip hem Avrupa Şampiyonası yolunda hem de Türkiye Şampiyonasında başarılı olacağız.”
Altın Madalya Alan Sporcular:  Zeynep Hocaoğlu(27kg Minik), İdil Zafer(47kg Yıldız), Işıl Zafer(59kg Yıldız)
Gümüş Madalya Alan Sporcular: Şeyma Hocaoğlu(30kg Minik), Ayda Selçuk(33kg Minik), Azra Çavuş(44kg Genç)
Bronz Madalya Alan Sporcu: Ceren Erden(30kg Minik)

Saray Haber