Galibiyeti Atatürkçü Saray halkına armağan ettiler

Galibiyeti Atatürkçü Saray halkına armağan ettiler
Yayınlama: 01.11.2016
A+
A-

Saray Belediyespor Bölgesel Lig’deki ilk maçında bu sezon birçok transfere imza atarak iddialı bir takım oluşturan Lüleburgaz Akademispor ile karşılaştı. Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Saray Belediyespor 77-63 kazandı. Büyük fedakarlıklarla oynayan ve para almayan Saray Belediyesporlu oyuncular maç sonrası galibiyeti Atatürkçü Saray halkına armağan ettiklerini ifade ederek büyük takdir topladılar.
saray-beleidyespor-basketbol1netBölgesel Lig’deki ilk maçında Çerkezköy’de Lüleburgaz Akademispor ağırlayan Saray Belediyespor sahadan 77-63’lük üstünlükle ayrıldı.
KADRO VE SKOR DAĞILIMI
Bu sezonki ilk maçında Saray Belediyespor maç kadrosu ve oyuncuların skor dağılımı şu şekilde:
Berker Elbeli, Ercan Dedeoğlu(11), Kemal Can Yalçın(7), Barış Çanga(4), Özdağ Erdoğan, Berke Yetkin Yalçın(13), Alpcan Boztepe(3), Batuhan Bahçe(20), Sercan Apaydın, Alp Ayhan(14), Ali Kemal Taner(4), Ercan Apaydın(1)
İLK PERİYOTU 20-14 ÖNDE TAMAMLADIK
Maçın birinci periyotunda rakip takım uzun pozisyonda oynayan Aytaç ve Eren’in dış atışlarıyla skor üretirken temsilcimiz Saray Belediyespor Yetkin ve Kemal Can ile skor üretti. Batuhan, Barış ve Alpcan’dan 3 sayılık isabetleri bulan Saray Belediyespor ilk periyotu önde götürdü. Maçın ilk dakikasından itibaren iyi savunma yapan Saray Belediyespor her dakika savunma sertliğinin dozunu arttırdı ve 1. periyot takımımızın 20-14’lük üstünlüğü ile geçildi.
ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ DEVAM ETTİ
İkinci periyot iki takımda, takım faullerini erken doldurunca sıkıntı yaşadı. Bu periyotta Alp ve Ercan’ın isabetli faul atışları farkın kapanmasına izin vermedi. 3. periyota rakip takım hızlı başladı. Yapılan basit hatalar rakibin fakı kapatmasına ve bir an için bile olsa beraberliği sağlamasına sebep oldu. Hücum tarafında ise Saray Belediyespor’un genç oyuncusu Batuhan Bahçe 3. periyota attığı üç 3 sayı isabetiyle damga vurdu. 3. periyot bittiğinde skorboardda Saray Belediyespor’un 2 sayılık üstünlüğü vardı.
İLK MAÇI 77-63 KAZANDIK
Son periyot Batuhan Bahçe’nin 3 sayılık basketiyle başlayan Saray Belediyespor, kenarda dinlenmiş olan Alp son basketleri ve penetreleriyle oyunun son bölümüne damga vurdu. Ali Kemal’in maç boyunca ribauntlarda sağladığı üstünlük bu periyotta da devam etti. Saray Belediyespor savunmayı da takım halinde iyi yapınca maçı 77-63 kazandı. Maçın son bölümünde takımın genç oyuncuları ikiz kardeşler Ercan Apaydın ve Sercan Apaydın da başarılı oyunları ile göz doldurdular. Maç bitiminde takımımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına Atatürk portresi önünde resim çekilerek, sosyal medyada bölgesel ligdeki ilk maçın galibiyetini Atatürkçü Saray Halkına armağan ettiklerini yazarak takdir topladılar.
saray-beleidyespor-basketbolnet
“OYUNCULAR BİR KURUŞ ALMADAN BÜYÜK FEDAKARLIKLARLA OYNUYOR”
Bu sezon oynadığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Saray Belediyespor’da, maç sonrası takım kaptanı Ercan Dedeoğlu şu değerlendirme bulundu:
“Maçı taktiksel olarak değerlendirirsek; maçın savunma kısmından gayet memnunun çalıştıklarımızı büyük ölçüde sahaya yansıttık, hücum anlamında aynı şeyleri söylemek güç ama maçın videosunda analiz yaptıktan sonra eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız. Genç takım oyuncumuz Batuhan Bahçe’nin performansı beni çok mutlu etti. Takım olarak çok iyi mücadele etmemiz de benim için önemli. Bu takımda kimse bir kuruş para almıyor, fakat her biri çok büyük fedakarlıklar yaparak ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ben yaşadığım ilçe adına, bu karakterli oyuncu topluluğuna çok teşekkür ediyorum. Her bir oyuncuya hem duruşları hem de bugünkü oyunları için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda lige katılabilmemizi sağlayan değerli sponsorlarımıza, bize yardımcı olan belediyemize ve kulübümüze teşekkürler. Bu anlamlı haftada aldığımız galibiyeti Saray’ın Aydın Atatürkçü Halkına takım olarak hediye ediyoruz. Gelen taraftarımıza da sonsuz teşekkürler onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Umarım bir sonraki iç saha maçında daha kalabalık bir şekilde bizleri desteklerler.”

Saray Haber