Galibiyeti son periyot getirdi

Galibiyeti son periyot getirdi
Yayınlama: 26.02.2016
A+
A-

Saray Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Bölgesel Lig Türkiye Finalleri grubu ikinci maçında Çerkezköy’de Diyarbakır temsilcisi Bağlar Belediyespor’u ağırladı. Maçın ilk 3 periyodunu geride tamamlayan Saray Belediyespor, son periyotta rakibine sadece 9 sayı şansı tanıyarak sahadan 74-66’lık galibiyetle ayrıldı.
SARAY BELEDİYESPOR BASKETBOL1
Saray Gazetesi – Bölgesel Lig Türkiye Finalleri Grubu’nda Diyarbakır temsilcisi Bağlar Belediyespor’u ağırlayan Saray Belediyespor sahadan 74-66’lık galibiyetle ayrıldı.
SARAY BELEDİYESPOR İLK DEVREYİ GERİDE TAMAMLADI
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda 21 Şubat Pazar Günü saat 14.00’de oynanan maça Saraylı basketbol severler büyük ilgi gösterdi. Saray Belediyespor  Maçın ilk periyodunu 18-24, devreyi de 32-37 geride tamamladı.
SON PERİYOTTA RAKİP POTAYI GÖREMEDİ
3.periyotta rakibine kolay sayı şansı tanıyan Saray Belediyespor, bu periyotu da 49-57 geride tamamladı. Son periyotta savunmayı sertleştiren Saray Belediyespor, kazandığı toplarla kolay sayılar bulmaya başladı. Bu periyotta dış atışlarda yüksek bir oran yakalayan Saray Belediyespor, rakibine sadece 9 sayı şansı tanıdı. Seyircisinin de desteği ile son bölümde farkı açan Saray Belediyespor mücadeleyi 74-66 kazanmayı bildi.
KEREM 16 SAYI İLE GALİBİYETTE BÜYÜK PAY SAHİBİ OLDU
Saray Belediyespor için oldukça önemli olan bu maçta, Alp Ayhan 12, Ercan Dedeoğlu 6, Çağkan Çalık 5, Batuhan Özdrama 14, Özgün Çamkuşu 14, Çağrı Güldik 5, Ümit Çolakoğlu 2 ve Kerem Ulukaya 16 sayıyla oynadı. Galibiyette Alp Ayhan ve Kerem Ulukaya kritik üçlükleriyle, Batuhan Özdrama, Özgün Çamkuşu ve Çağrı Güldik pota altı sayılarıyla, Ercan Dedeoğlu ve Alp Ayhan’da etkili savunma yaparak büyük pay sahibi oldular.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber