Gören’den Kotra’ya ‘şer güç’ tepkisi

Gören’den Kotra’ya ‘şer güç’ tepkisi
Yayınlama: 26.02.2019
A+
A-


Saadet Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Halil Gören, gazetemizi ziyareti esnasında karşılaştığı Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı dışındaki partileri ‘şer güç’ olarak itham etmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek tepki gösterdi. Gören, “Ben ‘şer güç’ değilim. Vatanımı, memleketimi seviyorum. Bana bu şekilde itham etmesi çok hoş değil” dedi.

Saadet Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Halil Gören, gazetemizi ziyareti esnasında karşılaştığı Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı dışındaki partiler ‘şer güç’ söylemlerinden rahatsız olduğunu belirterek tepki gösterdi.
İNSANLARI ÖTELEMEMEK LAZIM
Gören, “İnsanları sevmek lazım, senin karşında görmemek ötelememek lazım. Biz bu kanıdayız ve arkadaşlarla da görüşüyoruz, konuşuyoruz her zaman. Yaşantımız böyle olması lazım. Televizyonda mikrofon uzatıldığı zamanda insanlara bu şekilde itham etmesi çok uygun bir şey değil. Halk rencide oluyor” ifadelerini kullandı.
BEN ‘ŞER GÜÇ’ DEĞİLİM
Halka orada bir şey denmiyor siyasi partilere deniyor diye yanıt veren Kotra’ya sert çıkışan Halil Gören, “Kime deniyor? Siyasi partiler de insanlardan oluşuyor. Ben de siyasi bir mensubum. Benim partime ve bana diyor ki ‘şer güçsün’ sen. Ben şer güç değilim. Ben vatanımı, memleketimi seviyorum. Askerlik de yaptım vergimi de veriyorum. Bana bu şekilde itham etmesi çok hoş değil”dedi.

Saray Haber