Görevimizin başındayız!

Görevimizin başındayız!
Yayınlama: 29.08.2016
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, MHP’li Saray Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe teşkilat binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Son günlerde Saray’da, özellikle de sosyal medyada dile getirilen ‘istifa edecekler’, ‘başka bir partiye geçecekler’ tarzındaki söylentilerin asılsız olduğunu söyleyen Mercan, “Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu ve MHP Saray Belediye Meclis Üyeleri görevlerinin başındadır ve partilerine sıkı sıkıya bağlıdırlar” açıklamasında bulundu.

MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Meclis Üyeleri ile birlikte Cuma akşamı saat 21.00’de İlçe Teşkilatı’nda basın açıklaması düzenledi.

Görevimizin başındayız!2“PARTİMİZE BAĞLIYIZ”

Başkan Mercan, basın açıklamasında şunları ifade etti: “Son günlerde ilçemizde özelikle de Sosyal Medya’da MHP Saray İlçe Başkanı’nın, yönetim kurulumuzun ve Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Meclis Üyelerinin istifa edeceği yönünde kasıtlı ve asılsız iddialar dile getirilmektedir. Aslı astarı olmayan bu iddiaların art niyetli kişiler tarafından dile getirildiğinin farkındayız. Bugüne kadar herhangi bir yönetim kurulu üyemizden, Belediye Meclis üyelerimizden ve partili üyelerimizden istifa eden yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu ve MHP Saray Belediye Meclis Üyeleri görevlerinin başındadır ve partilerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. MHP Genel Merkezimizin ve Tekirdağ İl Başkanlığımızın bizlere vermiş olduğu görev ve yetkiler dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

“İSTİFA ETMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL”

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Meclis Üyeleri Mümin Buluş, Erdoğan Bağcı, Serdar Sezen ve İlktaç Cevizli’de MHP’yi destekleyen, teveccüh gösteren Saraylı vatandaşların oylarıyla meclis üyesi seçildiklerini belirterek, MHP’den istifa etmelerinin ve başka bir partiye geçmelerinin söz konusu olmadığı dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber