Günaydı: “CHP’yi tarikatlar yönetemez”

Günaydı: “CHP’yi tarikatlar yönetemez”
Yayınlama: 18.02.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Saray Belediye Meclis Üyesi listesi, CHP İlçe Yönetimi ve CHP Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş tarafından belirlendi. Yarın kamuoyuna açıklanması beklenen listeye CHP’li Şener Günaydı’dan tepki geldi. CHP’nin etkinliklerine katılmayan, CHP ilçe binasına uğramayan isimlerin listeye alındığını ifade eden Günaydı, “CHP’nin kaybetmesi için verdiğiniz mücadeleden vazgeçin, hainlik etmeyin. CHP’yi tarikatlar yönetemez” dedi.

CHP’de meclis listesinin belirlenmesinin ardından ilk tepkiler de gelmeye başladı.
Facebook hesabı üzerinden CHP İlçe Yönetimi ve CHP Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş tarafından belirlenen listeyi eleştiren Günaydı, şunları ifade etti:
“Emek en yüce değerdir; Selahattin Kırat, Önder Çelik, Gürhan Ergen, Bülent Kardeş, Mehmet Bilecen, Nedret Özer, Şener Günaydı, Vahit Bostancıoğlu, Erkan Koru, Olgun Durgut, Saim Öztürk..
Birde şöyle bakalım emeğe;  Talat Çömlekçioğlu, Levent Köksalan, Fuat Ünal, Sertaç Akgül, Murat Dinç.
Bu arkadaşları öncelikle tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Benim sitemim size değil, sizin oralara yerleşmenizi sağlayan değerli yöneticilere.
Eğer yukarıdaki arkadaşların hepsi bunlardan bin kat fazla hak etmiyorsa ben bir şey bilmiyorum demektir. Şu yazılan arkadaşların CHP ilçe binasına kaç defa gelişmişliği oldu soruyorum. CHP’nin hangi etkinliğinde yer aldılar? At gözlüğü ile bakanlara sorum.
Bu saatten sonra beni listeye koymayın fakat yaptığınız hatadan derhal dönün. Adam gibi emeği olan arkadaşları listeye yerleştirin. CHP’nin kaybetmesi için verdiğiniz mücadeleden vazgeçin, hainlik etmeyin. CHP’yi tarikatlar yönetemez. Nokta..”

Saray Haber