Bu hafta 5 yeni film vizyonda

Bu hafta 5 yeni film vizyonda
Yayınlama: 10.02.2018
A+
A-

 

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 5 yeni film vizyona girdi.

1.Özgürlüğün Elli Tonu
Fırtınalı geçen uzun bir dönemin ardından nihayet aşıklar kavuşmuş, Ana( Dakoto Johnson) ve Christian( Jamie Dornan) evlenmişlerdir. Birlikte gerilimli zor günleri geride bıraktığını düşünen çift için önlerindeki hayat kolay olmayacaktır. Nitekim Ana’nın eski patronu Jack Hyde( Eric Johnson) ve Christian’ın geçmişinde bırakmaya çalıştığı Elana Lincoln ( Kim Basinger) hayatlarından çıkmamaya kararlıdır.
2. Kayhan
Liseden mezun olmasının üzerinden 20 yıl geçen Kayhan( Şahan Gökbakar),yıllardır görüşmediği lise arkadaşlarıyla görüşmek üzere pilav gününe gider. Ancak burada acı gerçekle karşılaşır. Lise yıllığında birçok arkadaşı, kendisi ile ilgili korkunç ifadeler kullanmıştır. Kayhan yıllar sonra bu sözlerin hesabını sormaya ant içer.
3. Güzel Adam Süreyya
Filmde Beşiktaş’ın uzun yıllar malzemecisi olarak görev yapmış Süreyya Soner ve onu tanıyan insanlarla yapılan söyleşiler yer alıyor. O güzel adamın hikayesi Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Ricardo Querasma gibi birçok ismin tanıklığıyla anlatılıyor. Gökçe Kaan Demirkıran imzalı belgeseli Yılmaz Erdoğan seslendiriyor.
4. İyi Günler( Hao ji le)
Ressam – yönetmenin ilk filmi “Piercing I” gibi bu macerada da kirli para hikayesi üzerinden Çin’in suç dünyasına kara mizah penceresinin ılık havasından yararlanarak bakıyor. Jian Liu’nun aynı zamanda senaryosuna imza attığı animasyonda nişanlısı için gereken estetik ameliyat parasını mafya babası patronundan çalan Zhang’ın macerasını anlatıyor.
5.Leo Da Vinci Mona Lisa Macerası
İcatlar yapmayı seven zeki ve yaratıcı genç Leonardo Da Vinci, arkadaşları Lorenzo ve hayran olduğu Lisa ile Vinci kasabasında hayatını sürdürmektedir. Günün birinde kasabalarına gelen panayırdaki bir adamın gizli bir hazinenin varlığından söz etmesi, Leonardo’nun aklına o hazineyi bulma fikrini getirir. Arkadaşlarıyla birlikte hazinenin peşine düşen Leonardo, içinde korsanların ve önceden hiç tahmin edemeyecekleri tehlikelerin olduğu büyük bir maceraya atılırlar.
 

 

Saray Haber