Hizmet kervanı programı Süleymanpaşa ile devam etti

Hizmet kervanı programı Süleymanpaşa ile devam etti
Yayınlama: 09.07.2019
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı Programı kapsamındaki çalışmalarına Süleymanpaşa ilçesinde devam etti. Başkan Kadir Albayrak ilçede vatandaşlarla bir araya geldi ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
SÜLEYMANPAŞA’DAKİ ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
Başkan Kadir Albayrak’ın Süleymanpaşa’da sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilk durağı Değirmenaltı Mahallesi sahili ve deresi oldu. Burada yapılan çalışmaları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte inceleyen Başkan Albayrak, daha sonra Altınova Mahallesi ve plajlarındaki çalışmalar ile 17 Temmuz’da açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  incelemelerin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ile makamlarında bir araya geldi. Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesi hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretler sonrasında hem Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel hem de Kaymakam Arslan Yurt’a gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
Başkan Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı Programı kapsamında Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek başkanı Mahir Sadık ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.  Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarların görev yaptıkları mahalleler ile ilgili talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
YAPILACAK YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ
Süleymanpaşa’da devam eden program kapsamında ilçede gerçekleştirilecek yatırımları görüşmek üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ’nin daire başkanları ve idari personelinin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Süleymanpaşa ilçeside 2019-2024 döneminde yapılacak yatırım ve projeler değerlendirildi ve ilçenin ihtiyaç haritası çıkarıldı.
BAŞKAN ALBAYRAK GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, değerlendirme toplantısının ardından Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Necmi Işıksal ve yönetimi ile bir araya geldi. Burada yeni hizmet dönemi ile ilgili gazetecilere bilgi veren Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Başkan Kadir Albayrak’a Hizmet Kervanı Programı kapsamında Süleymanpaşa’da tüm gün boyunca sürdürdüğü çalışmada Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları da eşlik etti.

 

Saray Haber