Hozat Belediye Başkanı Polat’dan Başkan Çoban’a ziyaret

Hozat Belediye Başkanı Polat’dan Başkan Çoban’a ziyaret
Yayınlama: 29.09.2017
A+
A-


Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti. Yol arkadaşları arasında dayanışmayı güçlendirmek için Başkan Çoban’ı ziyaret ettiğini ifade eden Polat, “Kökleri Kuvayi Milliye’ye dayanan CHP bugün ülkenin doğusu batısı demeden her karış toprağında adalet aramaktadır. Bu onurlu yürüyüş adalet bu ülkede egemen olana kadar devam edecektir” dedi.

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat dün saat 11.00’de Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.
YOL ARKADAŞLARIMIZI ZİYARET EDİYORUZ
Başkan Çoban’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Polat, “Bu ziyaretler örgüt içinde birlik beraberliği güçlendiriyor. Yol arkadaşlarımıza yaptığımız ziyaretler dayanışmamızı pekiştiriyor. Bizler sosyal demokrat bir partinin Belediye Başkanlarıyız. Bu nedenle ülkenin doğusu batısı demeden, vatandaşlarımız arasında ayrım gözetmeden çalışmaya, hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.
TRAKYA BİZLERİN GÖĞSÜNÜ KABARTIYOR
CHP’nin köklerinin Kuvayi Milliye’ye dayandığını hatırlatan Polat, “Bugün adalet yürüyüşü ile o ruhu tekrar ortaya çıkardık. CHP bugün ülkenin doğusu batısı demeden her karış toprağında adalet aramaktadır. Bu onurlu yürüyüş adalet bu ülkede egemen olana kadar devam edecektir. Adaleti bu ülkeye egemen kıldığımızda barış, özgürlük ve emek mücadelesi de başarıya ulaşacaktır. Bu mücadele Trakya bizlerin göğsünü kabartıyor. Gerek seçimlerde gerekse de referandumda Trakya halkının sergilediği duruş gerçekten takdire şayan” dedi.
BU ZİYARET BENİ MUTLU ETTİ
Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat’ın ziyaretinde duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban, “Tunceli’nin Hozat ilçesinden gelen bu anlamlı ziyaret beni çok mutlu etti. Bu tür ziyaretler barış ve kardeşlik duygularının güçlenmesi açısından oldukça önemli. CHP’li Belediye Başkanları olarak bu ülkenin en doğusundan en batısına kadar ayrım gözetmeksizin çalışmaya devam ediyoruz. Bu tür ziyaretler bilgi paylaşımı açısından oldukça önemli ve faydalı oluyor” dedi.

Saray Haber