İğneada ve Longoz Ormanları desteğe çağırıyor

İğneada ve Longoz Ormanları desteğe çağırıyor
Yayınlama: 12.11.2015
A+
A-

Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Trakya Çevre Platformu İğneada’da yapılamak istenen Nükleer Santral’e kitlesel 15 Kasım Pazar günü karşı basın açıklaması yapacak.
KİTLESEL BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK
Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Trakya Çevre Platformu’nun ortak açıklaması şu şekilde:
“15 Kasım 2015 Pazar günü saat 11.00’de, kurulması planlanan Nükleer Enerji Santrali (NES) konusunda, Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Trakya Çevre Platformu tarafından İğneada’da kitlesel basın açıklaması yapılacaktır. Yaşamı ve yaşam alanlarımızı savunmak adına herkesi basın açıklamamıza bekliyoruz. Kapsayıcı olması amacıyla, düzenleyen platformların dışında pankart, flama ve bayrak açılmayacaktır.”

SARAY’DAN İĞNEADA’YA DESTEK
Saray Kent Konseyi ve Saray Doğayı Koruma Derneği de eyleme destek vereceğini açıklayarak, sosyal medya üzerinden şu açıklamayı paylaştılar:
“Saray Doğayı Koruma Derneği ve Saray Kent Konseyi olarak 15.11.2015 Pazar günü saat 11.00’de İğneada’da olacağız ve bölgemizi ciddi felaketlere sürükleyecek olan Nükleer Santral girişimine karşı doğayı ve yaşamı savunmak için hep beraber “Nükleer Santral İstemiyoruz” diye haykıracağız. Sen de gel! Yaşamına Doğana Ormanına sahip çık!
Not: Atatürk Meydan’ından saat 09.00’da otobüs kaldırılacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber