İYİ Parti vatandaşa bir dokundu bin ah işitti

İYİ Parti vatandaşa bir dokundu bin ah işitti
Yayınlama: 09.04.2021
A+
A-

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, il yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği halk pazarı ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşa bir dokundu bin ah işitti

Çarşamba günü İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Muzaffer Doğan, Nevrettin Gürses ve Yusuf Alço’nun katılımıyla sahaya inen İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, halk pazarında esnafın ve vatandaşın nabzını tuttu. Pazar esnafının ve vatandaşların hayat pahallılığını ve geçim sıkıntısını dile getirdiği saha çalışmasında, İYİ Partili yöneticiler çözüm önerilerini paylaşarak vatandaşlara krizden çıkış yolunu anlattı.

Saray İlçe Merkezindeki esnaf ziyaretleri ile sona eren saha çalışması hakkında açıklama yapan İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, “İYİ Parti başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere sürekli halkın yanında ve esnafın içinde. Geçim sıkıntısı yaşayan, yarınını görmeyen vatandaşlarımız partimize büyük bir ilgi gösteriyor. Bizler de bu ilgiye yanıt vermek adına vatandaşlarımızın ve esnafımızın sözünü her platformda gündeme getiriyoruz. İYİ Parti olarak ülkemizi bu karanlık tablodan bu kötü gidişattan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber