Kastro’ya ‘Termal’ piyangosu

Kastro’ya ‘Termal’ piyangosu
Yayınlama: 24.06.2017
A+
A-

mehmSaray’a yapılacak olan jeotermal tesis yatırımlardan A’da Z’ye her kesim ve her sektörün yararlanması beklenirken ilçenin dört bir yanında jeotermal tesis yatırımların ne gibi etki yaratacağı ise merak konusu. Saray Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanarak Saray’ın Jeotermal suyu için ilk tesis yatırımı yapma hakkını elde eden Doğan Jeotermal Grubu bölgemizde kollarını sıvadı ve yatırım için adımlarını atmaya başladı. Doğan Jeotermal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Jeotermal Tesisler ile deniz arasında bir bağlantı kuracaklarından bahsederken Kastro plaj işletmesine ortak olduklarını ifade etti ve Kastro plajındaki projelerinden bahsetti.

“KASTRO’YA GÖTÜRECEĞİZ”
Doğan Jeotermal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan konu hakkında “Bu projeyi oluştururken yaşam merkezleri de koyduk. Özellikle büyük bir alanı rekreasyon olarak planladık. Mantık şu: ben kendimi müşteri yerine koyuyorum. Şimdi adam geldi otele girdi 8 saat uyudu 2 saat hamama havuza girdi. Ondan sonra ne yapacak? Yapacak çok şey var. Tesis içinde yaklaşık 50 dönüm rekreasyon merkezi var. Amfi tiyatro var, sağlık merkezi var, hobi bahçeleri var. Yetmedi Kastro’ya götüreceğiz.” dedi.
“BEACH PARKLARLA DONATACAĞIZ”
Yatırımcı Doğan “Biz buraya geldiğimizde Kastro’ya gittik. Baktık profili düşük bir yer. O kadar güzel plaj ama gelen insanların profili düşük. Baktık işletmeci de çok yetenekli değil. Dediler ki sen Ankara ile görüş burasını al. Ben iş adamıyım nasıl başka bir adamın ekmeğiyle oynarım. Ali Bey’e büyük hisse sende kalsın dedim %49 hissesini aldım Ali Bey’den. Kastro plajının işletmesinin ortağı olduk. Benim müşterimin profili yüksek. Orası metruk bir yer. Orayı geliştireceğiz. Oraya Beach parklarla donatacağız.” ifadelerini kullandı.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber