Kaymakam Hüseyin Öner; Saray’la gönül bağım var

Kaymakam Hüseyin Öner; Saray’la gönül bağım var
Yayınlama: 15.07.2015
A+
A-

Ramazan Bayramı sonrası Burhaniye Kaymakamlığı görevine başlayacak olan Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray’da geçirdiği görev süresini değerlendirdi. 3 yıl gibi kısa sayılabilecek bir dönemde Saray’a kazandırdıkları ile herkesin takdirini toplayan Kaymakam Öner, Saray Halkıyla gönül bağı tesis ettiğini belirterek, “Saray meslek hayatımda en huzurlu, en mutlu çalıştığım, mesleki anlamda da haz aldığım bir ilçe oldu. Üç yıl boyunca Saray Halkı’nın hizmetinde olmaktan büyük memnuniyet duydum” dedi.
kaymakam hüseyin öner
3 yıllık bir dönemde Saray’a önemli Kamu Hizmetlerini kazandıran, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Burhaniye Kaymakamlığı’na atanan Hüseyin Öner, Saray Halkıyla gönül bağının hiç kopmayacağını söyledi.
SARAY’DA MUTLU VE HUZURLU BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ YAŞADIM
Saray’daki 3 yıllık görev süresini değerlendiren Kaymakam Öner, şunları ifade etti:
3 yıllık görev sürem boyunca Saray’ı daha ileriye taşıma gayretinde oldum. Naçizane elimden geldiğince gayret gösterdiğimi düşünüyorum. Kamu hizmetleri alanında Sarayımıza önemli şeyler kattığımı düşünüyorum. Oldukça mutlu ve huzurlu bir çalışma dönemi yaşadım. Geriye dönüp baktığımda kendi adıma başarılı olduğumu söyleyebilirim. Genel anlamda Saray’dan vicdani rahatlıkla ayrılacağım.
ÖNEMLİ KAMU HİZMETLERİNE İMZA ATTIK
Bu 3 yılda önemli kamu hizmetlerine imza attık. En önemli hizmetimiz Saray Yüksek Öğrenim Kurumları Geliştirme ve Yaşatma Derneği aracılığıyla hayata geçirdiğimiz Saray Meslek Yüksek Okulu yeni binasının yapımı oldu. Okulumuz yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak. Bu çalışmada son olarak Yüksek Okul Binamıza rahat bir şekilde giriş çıkış yapabilmesi için Karayolu Cebi yaptırdık. Bunun yanında Yeni Müftülük Binamızın yapımı devam ediyor. Bu çalışmamızı Türkiye Diyanet Vakfı Saray Şubesi ve Saray Müftülük Hizmetleri ve Kur’an Kursu Binası Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte hayata geçirdik. Görev dönemimde hayata geçen bir diğer önemli çalışma Hastanemizin temelinin atılması oldu. Eski Başhekimimiz Mustafa Dönmez’in de bu çalışmada büyük emeği geçti. Kendisine teşekkür ediyorum.
EĞİTİME BÜYÜK DESTEK SAĞLADIK
Bunların yanında eğitim ve öğretim alanına büyük destekler sağladık. Özelikle Kurtdere Ortaokulu’nu yaptığımız çalışmalarla son derece modern bir hale getirdik. Kurtdere Ortaokulu’nda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzün büyük onarımını ve Kapalı Spor Salonumuzun çevre düzenlemesini yaptırdık.
YENİ OKULLARIMIZ YOLDA
Saray’da İmam Hatip Ortaokulumuz var ama İmam Hatip Lisesi yoktu. Liseyi teklif ettik ve yatırım programına alındı. Bir yılda İmam Hatip Lisesi bitecek ve İmam Hatip Ortaokulu’ndan mezun olan ilk öğrenciler İmam Hatip Lisesi’nde okuyabilecek. Teknik ve Endüstri Meslek Lisemiz ilçemizin en büyük ve en fazla öğrencisi olan okul. Sanayi Sitesi çok yakın bir hazine arazisi var. Büyükşehir Belediyesi’ne orayı teklif ettik. Oraya da okulumuz yapılacak.
HÜKÜMET KONAĞIMIZIN ŞARTLARINI GELİŞTİRDİK
Hükümet Konağımız şartlarını oldukça geliştirdik. 2012 bütçesi dahil olmak üzere her yıl ödenek aldık ve Hükümet Konağımızın şartlarını oldukça geliştirdik. Geçtiğimiz yıl jeneratör aldık. Allah göstermesin bir felaketle, afetle karşılasak devletin enerjisi yok diye bir şey yok. Bunların yanında asansör yaptırdık, mantolamayı yaptırarak, dış cepheyi boyattık. Bu senede ıslak zeminlere el attık. Hükümet Konağımızın eskiyen bütün tuvalet ve lavabolarını yeniliyoruz.
TARİHİMZE SAHİP ÇIKTIK
İlçemizin tarihi eserleri ve kültür değerleri ile ilgili de çabamız oldu. Ayaspaşa Camii’nin restorasyonu tamamlanmak üzere. Tarihi Kurtdere Camii’nin restorasyonu girişimlerimizle başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin son çalışması ile tamamlandı. Bunların yanında Yuvalı Üç Kemerli Köprüsünün, Ayaspaşa Hamamı’nın, Büyükyoncalı Eski İlkokulu ve Camii’nin ve Cumhuriyet İlkokulu’nun eski Binası’nın restorasyon çalışmalarının başlaması için ilgili kurumlara tekliflerimizi sunduk.
ÖĞRETMEN EVİ VE ASKERLİK ŞUBESİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF ETTİM
Görev sürem boyunca yapamadığımız işlerimizde oldu. Özelikle Öğretmen Evi ve Askerlik Şubesi’nin Saray’a kazandırılması için büyük çaba sarf ettim. Ama bütün girişimlerimize karşın bir netice alamadık. Bu iki konuda Saray Halkı’nın affını istiyorum.
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çalışmalarımız boyunca bize destek olan, Saray Belediyesi’ne, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, İş adamlarımıza, , Saray Esnafına teşekkür ediyorum. Devam eden çalışmalar sona erdiğinde Saray kamu hizmetleri alanında çok daha iyi bir noktada olacaktır.
SARAY’I, SARAYLI HEMŞERİLERİMİ ÇOK SEVİYORUM
Saray meslek hayatımda en huzurlu, en mutlu çalıştığım, mesleki anlamda da haz aldığım bir ilçe oldu. Saray’da her zaman çok mutlu oldum. Saray Halkıyla aramızda bir gönül bağı oluştu. Saray’ı her zaman güzellikleriyle hatırlayacağım. Saray’ı seviyorum, Saraylı hemşerilerimi çok seviyorum. Onların hizmetinde olmaktan memnuniyet duydum. Saray Halkı’na sağlık ve huzuru dolu bir yaşam diliyorum. Saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum.
GÖNÜL BAĞIMIZ HİÇ KOPMAYACAK
Saray’la bağım hiçbir zaman kopmayacak. Burada dostlarım, arkadaşlarım var. Fırsat bulduğumda ben geleceğim veya buradan dostlarımız, arkadaşlarımız, yolu düşen hemşerilerimiz bize uğrayacak. Özelikle Meslek Yüksek Okulu ve Müftülük Binası’nın açılışına gelmek istiyorum. Saray’la gönül bağı tesis ettik. Bu bağ hiç kopmayacak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber