Kaymakam Tezcan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam Tezcan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Yayınlama: 14.06.2019
A+
A-


2018-2019 Eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. Saray’da okul öncesi, ilkokul ve orta öğretim olmak üzere toplam 8 bin 185 öğrenci ve 499 öğretmen için yaz tatili başladı. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler sevinirken, karnesinde zayıfı olanlar ise üzüntü yaşadı.

KAYMAKAM TEZCAN 3 OKULDA KARNE DAĞITTI
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı bugün sona erdi. Saray’da okul öncesi, ilkokul ve ortaöğretim olmak üzere toplam 8 bin 185 öğrenci ve 499 öğretmen için yaz tatili başladı. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı karne töreni Kemalpaşa Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşti. Kemalpaşa Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda gerçekleşen karne törenine Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Uğurhan Çiftçi, Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayhan Goral katıldı.
KAYMAKAM TEZCAN ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Saray Kaymakamı Adnan Tezcan Cumhuriyet İlkokulu’nda birinci sınıflara karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Okul Müdürü Uğurhan Çiftçi ve sınıf öğretmenleriyle birlikte verdi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Adnan Tezcan öğrencilerle sohbet etti. Cumhuriyet İlkokulu’ndan sonra Atatürk Ortaokulu’na geçen Kaymakam Adnan Tezcan, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç ve Okul Müdürü Ayhan Goral ile birlikte 5.sınıf öğrencilerine karnelerini dağıttı. Öğrencileri tebrik eden Kaymakam Adnan Tezcan, öğrencilere iyi tatiller diledi. Karne töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

Saray Haber