‘Keleş Ağa’ Optimed’te sağlığına kavuştu

‘Keleş Ağa’ Optimed’te sağlığına kavuştu
Yayınlama: 29.11.2017
A+
A-

 

Kapaklı’da ‘Keleş Ağa’ olarak tanınan Kapaklı’nın sayılı iş adamlarından Mustafa Keleş, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde geçirdiği kalın bağırsak operasyonu ile kolon kanserinden kurtuldu.

KELEŞ AĞA OPTİMED’TE KOLON KANSERİNDEN KURTULDU
Kapaklı’nın sayılı iş adamlarından Mustafa Keleş(48) şikâyetleri üzerine Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne başvurdu. Tetkikleri gerçekleştirilen hastaya Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Sarıçam ve Op. Dr. İsa Kaman tarafından Kolon Kanseri(Kalın Bağırsak Kanseri) teşhisi kondu. Daha sonra cerrahi tedaviye karar verildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Sarıçam ve Op. Dr. İsa Kaman yönetiminde hastanın kalın bağırsağının bir bölümü alındı. Gerçekleştirilen ameliyat sonrası Mustafa Keleş, 1 hafta içerisinde tedavisi tamamlanarak sağlıkla taburcu edildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı’da Keleş Ağa diye tanınan Mustafa Keleş taburcu esnasında Özel Optimed Hastanesine, beni yönlendiren Op. Dr. İlkay Kırkaç’a, ameliyatımı gerçekleştiren Op. Dr. Tahir Sarıçam ve Op. Dr. İsa Kaman’a, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Yaşar Pala’ya tedavim süresince benimle ilgilenen tüm hemşire ve hizmetli personele çok teşekkür ediyorum diyerek, sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Saray Haber