Kobiler nefes alacak

Kobiler nefes alacak
Yayınlama: 25.09.2018
A+
A-


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Oda üyelerinin KOBİ Destek Kredisi’ne başvuruda bulunabileceğini söyledi.
NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) finansman desteği, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla düzenlenen KOBİ Destek (Nefes) Kredisi için müracaatlar başladı. 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli olan KOBİ Destek (Nefes) Kredisi’nde vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün değil. Kullandırılacak kredinin brüt faiz oranı aylık % 1,85, kredilendirmede tüm risk ve  teminatlandırma ise protokolün imzalandığı bankalara, Hazine ve Maliye Bakanlığının sağladığı destekle KGF’ye ait olacak. Söz konusu bankalar KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep etmeyecek” dedi.
FAALİYET BELGESİ ALMAK ŞART
KOBİ Destek (Nefes) Kredisi için belirlenen 4 bankaya müracaat edileceğini belirten Kozuva “Oda üyelerimiz, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası’na başvurabilecek” diyen Kozuva, “Üyelerimizin başvuruyu gerçekleştirmeden önce Odamızdan ‘KOBİ Destek (Nefes) Kredisi başvurusu içindir’ ibareli faaliyet belgesi almaları gerekiyor” uyarısında bulundu.

 

 

 

 

 

Saray Haber