Köprülü TESKİ’nin yatırımlarını inceledi

Köprülü TESKİ’nin yatırımlarını inceledi
Yayınlama: 26.08.2016
A+
A-

Tekirdağ CHP Milletvekili Emre Köprülü, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile birlikte TESKİ’nin Ergene ve Çorlu’da devam eden yatırım projelerinde incelemelerde bulundu. CHP Milletvekili Köprülü Teski Genel Müdürü Başa’dan yatırımlar hakkında bilgi aldı
KÖPRÜLÜ  ERGENE VE ÇORLU'DA TESKİ'NİN YATIRIMLARINI İNCELEDİ2
YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak BAŞA, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin ve TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal ile birlikte TESKİ Ergene Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Şube Müdürü Hidayet Filiz’den Ergene İlçesinde yürütülen yatırımlar hakkında bilgi aldı.
İSTEK VE ŞİKÂYETLER DİNLENDİ
Ergene İlçesinde bulunan muhtarların da yatırım projeleri hakkında istek ve şikâyetlerini dinleyen Genel Müdür Başa, konuyla ilgili birimlere talimat vererek sürecin hızlandırılmasını, Ergene İlçesinde yapılan çalışmaların daha sık kontrol edilerek gelecekte oluşacak arıza ve sıkıntıların önüne geçilmesi hususunda talimat verdi.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte yola çıkan heyet,  Ergene ilçesinde devam eden”Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı” ve “Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri İçme Suyu İnşaatı” yatırımlarını yerinde inceledi. Bu bölgede bulunan vatandaşların yatırımlar hakkında görüş ve şikâyetleri dinlendi.
ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Çorlu İlçesine geçen heyet, Çorluda başlatılan “Çorlu Kum yol Caddesi İçme Suyu ve 1 Etap Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı” projesini yerinde inceledi ve proje hakkında bilgi aldı.
Yatırımların incelenmesi ardından Tekirdağ Millet Vekili Emre Köprülü, başta TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak BAŞA olmak üzere, tüm TESKİ personeline yapılan çalışmalar için teşekkür ettiğini belirtti.

Kübra YAVUZ-Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber