Kralın Yeni Giysisi çocuklarla buluştu

Kralın Yeni Giysisi çocuklarla buluştu
Yayınlama: 30.01.2018
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın yarıyıl tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ‘Kralın Yeni Giysisi’ adlı çocuk oyunu 26 Ocak Cuma ve 27 Ocak Cumartesi günü Saray Belediyesi Konferans Salonu’nda sahne aldı. Oyuna yoğun ilgi gösteren çocuklar, keyifle oyunu izledi.

KRALIN YENİ GİYSİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın yarıyıl tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ‘Kralın Yeni Giysisi’ adlı çocuk oyunu 26 Ocak Cuma ve 27 Ocak Cumartesi günü Saraylı çocuklarla buluştu. İki gün boyunca Saray Belediyesi Konferans Salonu’nda 4 seans olarak sahnelenen Kralın Yeni Giysisi oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Oyunu 500 üzeri çocuk beğeniyle izledi.
ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da oyun öncesi çocuklarla bir araya gelerek, çocuklarla sohbet etti. Oyunu izlemeye gelen çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban, çocuklar için kültürün ve sanatın önemini vurguladı.

 

Saray Haber