Küçük Sanayi’de yollar asfaltlandı

Küçük Sanayi’de yollar asfaltlandı
Yayınlama: 20.11.2018
A+
A-


Saray Küçük Sanayi Sitesi uzun bir aradan sonra sıcak asfaltla tanıştı. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Erdoğan Bağcı’nın girişimleri, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül’ün desteğiyle sanayide bütün yollar sıcak asfaltla kaplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi’nin bir türlü çözüme kavuşturamadığı Saray Küçük Sanayi Sitesi’nin yolları sonunda asfaltlandı.
1.5 KİLOMETRELİK YOL SICAK ASFALTLA KAPLANDI
Saray Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Erdoğan Bağcı’nın girişimleri sonucunda geçtiğimiz hafta sonu Küçük Sanayide asfaltlama çalışmaları başladı. Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül’ün desteğini arkasına alan Bağcı, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Üst Yapı Şantiye Şefliği’nden sağlanan ekipman ve sıcak asfalt ile Küçük Sanayi’deki 1.5 kilometrelik yolu iki günde sıcak asfaltla kaplattı.
HAYIRLI OLSUN
Sıcak asfalt sonrası Küçük Sanayi’de hem esnafın hem de vatandaşın yüzünün gülmeye başladığını ifade eden Bağcı, “Uzun zamandır yollarımızla ilgili büyük sıkıntı yaşıyorduk. Bozuk yollar, toz ve çamur nedeniyle vatandaşlarımız Küçük Sanayiye gelmek istemiyordu. Bu sıkıntının giderilmesi için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber yoğun çaba sarf ettik. Sağ olsun Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül bu konuya el attı ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Üst Yapı Şantiye Şefliği’nden gerekli ekipman ve sıcak asfaltı sağladı. Biz de Saray Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak taşın altına elimizi koyarak bu işin nakliye ve işçilik gibi bedellerini karşıladık. Sonuçta Sanayi Sitemiz yıllardır beklediği hizmete kavuşmuş oldu. Bizim için son derece önemli olan bu hizmet esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
BAĞCI’DAN ÖZGÜL’E TEŞEKKÜR
Küçük Sanayi’nin asfaltlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Bağcı, “Özellikle Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül’e esnaf arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ediyorum. Onun büyük desteği sayesinde bugün Küçük Sanayi’de herkesin yüzü gülüyor” dedi.

Saray Haber