Küçükyayla Köyü’nde doğanın keyfini çıkardılar

Küçükyayla Köyü’nde doğanın keyfini çıkardılar
Yayınlama: 14.03.2018
A+
A-


Saray Doğa Sporları Topluluğu ( SARDOST) Yürüyen Ayaklar ile birlikte bölgenin gizli kalmış doğal güzellikleriyle buluşmaya devam ediyor. Baharın gelişiyle muhteşem bir manzaraya bürünen Vize Küçükyayla köyü civarındaki şelalerde doğaseverler doğanın keyfini doyasıya yaşadı.

ÇAVDAR ŞELALESİNDE BULUŞTULAR
Saray Doğa Sporları Topluluğu( SARDOST), Yürüyen Ayaklar ile birlikte bölgenin gizli kalmış doğa güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. Yürüyen Ayaklar ve Saray Doğa Sporları Topluluğu Kırklareli Vize Küçükyayla köyü civarında bulunan Çavdar Şelalesi’ne trekking yürüyüşü düzenledi. 15.8 km’lik bir parkurda gerçekleşen yürüyüşe Saray, Çerkezköy, Çorlu, Tekirdağ ve Lüleburgaz’dan 60 kişilik bir ekip katıldı.
DOĞASEVERLERE KURU FASULYE PİLAV SÜRPRİZİ
Çavdar şelalesine ulaşan ekip ardından Sarı şelale, Peri kızlı şelale, Merdiven şelale gibi irili ufaklı birçok şelalenin olduğu derenin yanından yavaş yukarı doğru çıkarak ilerledi. Küçükyayla Köyü’nün alt tarafından inip kayalık bölgesinde manzaranın güzelliğini fotoğraflarla ölümsüzleştiren ekip tekrar köye dönerek yürüyüşü bitirdi. Yürüyüşü bitirip Küçükyayla Köyüne dönen doğaseverler çömlekte kuru fasulye, pilav ve turşu sürprizi ile karşılaştı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Etkinlik ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Saray Doğa Sporları Topluluğu Kurucusu Fevzi Çoban, “Yine çok güzel bir parkura imza atan Yürüyen Ayaklar Başkanı Uğur Şimşekkaya ve değerli ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Saray Haber