Küçükyoncalıspor’a görkemli sezon açılışı

Küçükyoncalıspor’a görkemli sezon açılışı
Yayınlama: 05.11.2019
A+
A-

Küçükyoncalıspor Kulübü Pazar günü Küçükyoncalı Düğün Salonu’nda 2019-2020 sezon açılışını gerçekleştirdi. Geniş katılımın olduğu sezon açılışında Alt yapı takımı ve A takımı tanıtılarak yeni sezon formaları dağıtıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Küçükyoncalıspor Kulübü, 3 Kasım Pazar günü Küçükyoncalı Düğün Salonu’nda 2019-2020 yeni sezon açılış programını gerçekleştirdi. Açılış programına Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve Yönetimi, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fehmi Çüren, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“KIZ ÇOCUKLARIMIZA VE KADINLARIMIZA DA SPOR YAPMA İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmayı yapan Küçükyoncalıspor Kulübü Başkanı Özgür Gül şunları ifade etti:
“1986’dan bugüne değerli üyelerimizin ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm destekçilerimizin çabaları ile her sezon amatör ruhu yaşatmak ve yeşil beyazlı bayrağı sahalarda dalgalandırmak adına her sezon liglerde yer alarak bir dönem takımı değil her dönem takımı olmayı başardık. Bu sezon oluşturduğumuz ekip ile A takım ve altyapının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve sporun yaygınlaşıp her kesime ulaşması için farklı projeler geliştirdik. Yakın zamanda kulübümüz bünyesine katacağımız kadın hocalarımızla kız çocuklarımıza ve kadınlarımıza da çeşitli branşlarda spor yapma imkanı sağlamış olacağız. Mevcut futbol sahamızın etrafını değerli destekçimiz Nasuh Akay’ın katkıları ile ıhlamur ağaçları ile çevirip sahamızı güzelleştireceğiz. Sahamızla ilgili çalışmalarımız bahar döneminde de devam edip, voleybol sahamızı, kros alanımızı daha kullanılır hale getireceğiz. Yakın zamanda kulübümüze bir sosyal tesis kazandırmanın da çalışmalarını yürütüyoruz. Amatör branşların bu kazanımlarında dışa duyduğu bağımlılığı fazlasıyla hissetmekteyiz. Tüm bu çalışmalarda sayın belediye başkanımızın, muhtarımızın ve kulübümüze destek verenlerin varlığını arkamızda hissetmek bize güç veriyor. Şimdiden herkese teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum. Yönetim kurulumuzca aldığımız karar doğrultusunda, kulübümüzün kuruluşundan bugüne emekleri geçen, takım kaptanlığımızı, kulüp başkanlığımızı yapmış olan merhum Ahmet Cari kaptanımızı ve Erkan Gönültaş kaptanımızı onursal başkan olarak atamış bulunmaktayız.”
YÖNETİM KURULU TANITILDI
Küçükyoncalıspor Kulübü Yönetim Kurulunda Mümün Deniz, Kadir Gül, Ömür Yıldız, Selahattin Kader, Özgür Cari, Metin Emre Yeniay yer alırken, Küçükyoncalıspor Kulübü eğitici kadrosu Nusret Gürbüz, Mert Hoşgör, Gizem Güneş, Selahattin Kader ve Celal Aydın’dan oluştu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp Başkanı Özgür Gül ‘ün açılış konuşmasıyla başlayan törende Özgür Gül Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e katılımlarından ve kulübe olan destek sözünden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fehmi Çüren’in konuşmalarıyla devam eden programda konuşmalarında spor adına böyle güzel bir ortamda bulundukları için yönetime teşekkür etti.

FORMALAR TANITILDI
Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen programda kulüp alt yapı ve A takım sporcularını tek tek takdim edip bu seneki giyeceği eşofman ve formaları tanıttı.
ANTRENÖR HOŞGÖR KULÜBE DAVET ETTİ
Alt yapı sorumlusu Mert Hoşgör’ün konuşmasıyla devam eden programda Küçükyoncalı mahallesinden ve Sarayın diğer mahallelerinden kulübe katılım gösteren 9/13 yaş arası 63 çocuğa spor eğitimi verdiklerini söyleyerek Saray’daki öncelikle futbol oynamak isteyen Genç ve çocukları kulübe davet etti. Kulüpte şuanda çok kısa zamanda U/11_U/12_U13 ve her çocuk için spor adı altında isteyen her çocuğa spor yaptırılan bir gurup oluşturulduğunu sözlerine ekledi.
“GURUR DUYUYORUZ”
Hoşgör, “Bir yeni proje de hanımlar ve kızlarımızla ilgili. Kadın antrenörümüz Gizem Güneş ile yeni bir projeye önümüzdeki günlerde başlayacağız. Herkesin Küçükyoncalı Spor Kulübü’nü takip etmesini istiyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün de söylemiş olduğu gibi zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı gençler yetiştirmeyi planlıyoruz. Köyümüzden İnanç Gürbüz’ün ülkemizin büyük kulüplerinden bir olan Galatasaray’a bu sezon başı alt yapıya transferi gerçekleşmiştir. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde bu şekilde büyük kulüplere aramızdan sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz”dedi.
İKRAMDA BULUNULDU
Programın sona ermesiyle Küçükyoncalı Spor Kulübü katılımcılara ikramda bulundu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber