Lisenin duvarı hasar gördü

Lisenin duvarı hasar gördü
Yayınlama: 26.08.2016
A+
A-

Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi’nin duvarı, dün etkili olan şiddetli rüzgarın etkisiyle hasar gördü. Dev Atatürk tabelasının demir kirişlerinin takılı olduğu duvarın yıkılması sonucunda yaralanan olmazken, yıkılan duvar parçalarının verdiği hasar sonucunda okul önünde bulunan aracın kaportasının yamulduğu öğrenildi.
LİSENİN DUVARI HASAR GÖRDÜLİSE DUVARI HASAR GÖRDÜ
Şiddetli rüzgarın ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle binaların seyrekleştiği alanlarda rüzgar şiddetini daha da fazla gösterirken vatandaşlara zor anlar yaşattı. Saray’da eğitim veren Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi de dün yaşanan şiddetli rüzgarın etkisiyle hasara uğradı. Okulun duvarında sabitlenmiş olan dev Atatürk tabelası rüzgarın etkisiyle duvara sabitlenmiş olan kirişlerinden kurtuldu.
PARK HALİNDEKİ ARACIN KAPORTASI YAMULDU
Yaşanan olay sonucunda lise duvarındaki beton parçaları sökülerek duvarda hasar meydana geldi. Kopan duvar parçaları okul önünde park halinde bulunan bir aracın kaportasını yamulttu. Yaşanan olayda her hangi bir yaralanma yaşanmazken ‘Eğitim öğretim dönemi başlamış olsaydı olay bu kadar ucuz atlatıla bilir miydi?’ sorusu akıllara geldi.
LİSENİN DUVARI HASAR GÖRDÜ2
Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber