Mestan Özcan, barınma sorununu kabullendi

Mestan Özcan, barınma sorununu kabullendi
Yayınlama: 29.09.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yalan atıyorlar, barınma sorunu yok” açıklamasına karşın AKP Tekirdağ İl Başkanlığı barınma konusunda sıkıntılar yaşayan öğrencilere yönelik bir çalışma başlattı

AKP Tekirdağ İl Başkanlığı, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Son zamanlarda bazı park, bahçe buralardaki bankların üzerinde yatanlar şunu açık ve net söylüyorum, bunların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Bunlar kendilerine göre güya sözde öğrenci. Bunlar aynen Gezi parkı olayı neyse bunun bir başka versiyonudur” diyerek reddettiği barınma sorununa yönelik çalışma başlattığını duyurdu.

AKP Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Üniversitelerin açılmasıyla birlikte barınma konusunda sıkıntılar yaşayan öğrencilere yönelik AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı bir çalışma başlattı.” dendi.

İl Başkanı Mestan Özcan öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Tekirdağ’da ihtiyacı olmayan tek bir öğrenci kalmasın diye şehrin tüm imkanları ile seferberiz. Tüm kurumlarımız üniversiteli öğrencilerimizi misafir edecek. Hiçbir öğrencimiz Tekirdağ’da mağdur olmayacak. Ayrıca KYK’ya ait 1500 kişilik yeni bir yurt binasının yapımı da devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Özcan, öğrencilerin faydasına olabilecek her türlü faaliyetin destekçisi olduklarının altını çizdi. Üniversiteli öğrencilerin Tekirdağ’da barınma konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden İl Başkanı, öğrencilerin her türlü ihtiyaçları için de İl Başkanlığa gelebileceklerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber