Minik Taekwondocular Türkiye Beşincisi

Minik Taekwondocular Türkiye Beşincisi
Yayınlama: 16.09.2019
A+
A-


Minikler Batı Grubu Türkiye Taekwondo Şampiyonası 10-14 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapıldı. 57 İlden 10-12 yaş grubu 2400 sporcunun katıldığı Şampiyonaya 11 sporcu ile katılan Flipper Spor Kulübü iki beşincilik ile döndü.

 33 kg Miniklerde Ada Akıncı, 5 maç kazanıp çeyrek finalde 1.olan sporcuya yenilerek Turnuvayı beşincilikle tamamladı. 40 kg Miniklerde Ayda Nehir Selçuk da 5 maç kazanıp çeyrek finalde 1.olan sporcuya yenilerek Turnuvayı beşincilikle tamamladı. 7 sporcu ise turnuvayı ilk 16 içinde tamamladı. Arda Çavuş ve Gülbahar Dumancı 5.turda, Kerem Koru, Demircan Yavaş, Zeynep Hacıoğlu ve Esra Güler 4.turda, Kardelen Pehlivan 3. turlarda yenilerek turnuvayı ilk 16 içinde tamamlarken Sudem İçinak ve Ahmet Çetin 2.turlarda turnuvaya veda ettiler.
“DAHA GÜZEL BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Turnuvayı değerlendiren Flipper Spor Kulübü Antrenörü Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz şunları ifade etti:
“Yoğun ve yorucu bir turnuva oldu. Yaptıkları 44 maçın 33ünü kazanan sporcularım iyi mücadele etmelerine rağmen basit hatalarla madalyaları kaçırdılar. Yine de hepsi üst sıralarda yer aldı ve gelecek için umut verdiler. Bu sezon bitti, artık yeni sezon için çalışma zamanı. Seneye daha güzel başarılar için ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi sırada Işıl Zafer ve Azra Çavuş’un Milli Forma ile katılacağı Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası var. 4-6 Ekim Tarihlerinde İspanya’da Ülkemizi temsil edecek sporcularıma başarılar dilerim.”

Saray Haber