Minikler Tekirdağ Şampiyonu

Minikler Tekirdağ Şampiyonu
Yayınlama: 20.05.2019
A+
A-


Minikler Taekwondo İl Seçmesi 10-12 yaş grubu 150 sporcunun katılımıyla 18 Mayıs Cumartesi günü Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

FLİPPER’İN MİNİKLERİ MADALYALARI TOPLADI
Minikler Taekwondo İl Seçmesi 10-12 yaş grubu 150 sporcunun katılımıyla 18 Mayıs Cumartesi günü Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Antrenörler Oğuzhan Tokgöz ve Cihan Duman yönetiminde seçmelere 18 Sporcusu ile katılan Flipper Spor Kulübü 5 Altın, 3 Gümüş, 2 Bronz Madalya ile yine zirvedeydi.
“HER ZAMAN ZİRVEDE KALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
 Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz.Dr.Oğuzhan Tokgöz şunları ifade etti:
“Güzel bir turnuvanın ardından yine bol madalya ve zaferle dönüyoruz. 8’i ilk defa maça çıkan sporcularımızın güzel mücadele etmesi, madalyalar kazanması ayrıca tecrübeli sporcularımızın performansı beni mutlu etti. Bir ay sonra yapılacak Türkiye Şampiyonasına mümkün olan en çok sayıda sporcu ile katılıp yine yeni başarılar kazanmak istiyoruz. Biraz da destek olsa, ailelere çok yük binmese daha da mutlu olurdum. Öyle veya böyle biz her zaman zirvede kalmak için çalışacağız. Haftaya da Yıldızlar il Seçmesine katılacağız. Ondan da güzel haberler vermek istiyoruz. Ayrıca tatilde çocuklarına alternatif arayan ve bu gururları yaşamak isteyen tüm aileleri Kulübümüze bekleriz.”
Altın Madalya Alan Sporcularımız: Zeynep Nisa Hacıoğlu, Ada Akıncı, Arda Çavuş, Kerem Koru, Ahmet Çetin.
Gümüş Madalya Alan Sporcularımız: Ceren Erden, Kardelen Pehlivan, Demircan Yavaş
Bronz Madalya Alan Sporcularımız: Eren Toytoğlu, Yiğit Menekşe

 

Saray Haber