Muhtarlar istedi, TürkAkım 400 bin lira destek sağladı

Muhtarlar istedi, TürkAkım 400 bin lira destek sağladı
Yayınlama: 10.09.2019
A+
A-

Kıyıköy’de sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında onlarca projeyi hayata geçiren TürkAkım, Saray’ın Güngörmez ve Bahçeköy Mahallerine de destek olmaya başladı. Mahalle Muhtarları Şefik Akdere ve Erdoğan Orhan’ın talebi doğrultusunda iki mahalleye 400 bin lira yardımda bulunan TürkAkım, Güngörmez Mahallesine anaokulu kazandırırken, Bahçeköy Mahallesinde köy konağına tadilat yapılmasını sağladı.
Rus doğal gazını Kıyıköy üzerinden Türkiye ve Avrupa’ya taşıyacak olan TürkAkım, Kıyıköy’den sonra Saray’ın Güngörmez ve Bahçeköy Mahallerinde sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye başladı.
İKİ MAHALLEYE 400 BİN LİRA DESTEK
Güngörmez Mahallesi Muhtarı Şefik Akdere ve Bahçeköy Mahallesi Muhtarı Erdoğan Orhan, TürkAkım Projesi Kıyıköy Alım Terminali İnşaat Müdürü Erol Yazıcı ve Projenin Sosyal İşler Sorumlusu Açelya Duman’la bir araya gelerek, şirketin Toplumsal Yatırım Programı kapsamında mahallerine destekte bulunması talep etti. Muhtarların talebini geri çevirmeyen TürkAkım yetkilileri her iki mahalleyi Toplumsal Yatırım Programına dahil ederek, 400 bin liralık maddi destek sağladı. TürkAkım’ın desteği ile Güngörmez Mahallesi İlk ve Orta Okulu’nun bahçesinde metruk halde bulunan bina yapılan tadilat sonrası anaokulu olarak hizmet vermeye başladı. Anaokulu dışında okula kütüphane ve robotik kodlama atölyesi kazandıran TürkAkım, mahallede bulunan düğün salonunun bakım ve tadilatını da gerçekleştirdi. Bahçeköy Mahallesi’nde ise Köy Konağında tadilat çalışmaları başladı.
MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Mahalle Muhtarları Şefik Akdere ve Erdoğan Orhan TürkAkım’ın desteği ile mahallelerinde önemli ihtiyaçların giderildiğini belirterek, başta TürkAkım Projesi Kıyıköy Alım Terminali İnşaat Müdürü Erol Yazıcı ve Projenin Sosyal İşler Sorumlusu Açelya Duman olmak üzere TürkAkım yetkililerine teşekkür etti.

Saray Haber