Münir Deniz’den anlamlı ikincilik

Münir Deniz’den anlamlı ikincilik
Yayınlama: 02.09.2019
A+
A-

Saray Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı’nın sporcusu Münir Deniz Lüleburgaz’da düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Bisikleti Yarışında ikinciliği elde ederek anlamlı bir başarıya imza attı.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST) 30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.
ZORLU YARIŞI 2’İNCİLİKLE BİTİRDİ
Saray Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı festivale Antrenör ve sporcu Alper Öztürk, Takım sporcusu Salim Tezcan ve Münir Deniz ile katılım sağladı. Festival kapsamında Pazar günü düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Bisikleti Yarışında Saray’ı en iyi şekilde temsil eden Münir Deniz zorlu yarış sonucunda ikinciliği elde ederek anlamlı bir başarıya imza attı.
DENİZ TEŞEKKÜR ETTİ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk adında düzenlenen bir yarışta ikinciliği elde etmenin kendisi için büyük gurur ve mutluluk olduğunu söyleyen Münir Deniz, “Bu yolda bize inanan, güvenen ve desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’e, Saray Belediyespor Kulüp Başkanı Aygün Serin’e ve takım sponsorumuz Gürhan Ergen’e şahsım ve takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Saray Haber