Neşeli adaylığını açıkladı

Neşeli adaylığını açıkladı
Yayınlama: 06.02.2020
A+
A-

Zeliha Neşeli,  Çarşamba günü saat 19.00’da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği program ile CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

“KADINLAR BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ”
Zeliha Neşeli, Çarşamba günü saat 19.00’da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği program ile CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Programın açılış konuşmasını yapan CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç şunları ifade etti:
“ Biz her zaman için seçime hazırız. Bundan önceki seçimlerde de erken seçim olacaktı olmayacaktı derken 24 Haziran günü erken seçim adı altında hem Cumhurbaşkanlığı hem Parlamento seçimine gittik. Biz de her zaman hazırız. Kadınlar bizim en değerli varlıklarımız. Bütün hayatiyetimizi onlara borçluyuz. Dünyanın yarı nüfusu kadınlardan ibaret, yarı nüfusu da kadınlardan doğma. Tamamen yapı olarak kadınlara bağlıyız. Kadınlar bizim en güçlü organlarımız.”
“PARTİDE AKTİF ÇALIŞAN BİR KADIN KOLU OLMALI”
Aytaç’ın ardından konuşan CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayben Gülümser, “Kadın Kolları Başkanı Fatma Hanım görevi bıraktı ben de il yönetimi tarafından geçici bir süre bu göreve atandım. Partide aktif çalışan iyi bir kadın kolu olması gerekiyor. Sadece kapı kapı gezip çikolata şeker dağıtmak değil kadın kollarının görevi. Oradaki kadınları biraz daha siyasetin içine almak. Nasıl onları aktif hale getirebiliriz bunların üzerine çalışmamız gerekiyor. Bu dönem ben aday olmadım, zaten ilçe yönetiminde bir görevim var. Zeliha hanım aday oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Umarım, iki yıl boyunca birlikte güzel bir şekilde çalışır, güzel işler başarırız”dedi.
“KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAYIM”
Gülümser’in konuşmasının ardından CHP Saray ilçe Kadın Kolları Başkan Adayı Zeliha Neşeli, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç’a, CHP Gençlik Kollarına, Meclis Üyelerine destekleri için teşekkür ederek 9 Şubat Pazar günü yapılacak olan CHP Kadın Kolları Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı. Neşeli başvuru dosyasını CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç’a teslim etti.
Neşeli’nin Yönetim Adayı Listesi’nde şu isimler yer alıyor:
Asil üye adayları:
Rabia Bayraktar, Esra Çetinkaya, Nazan Duyar,  Semra Girişken, Ünzile Karpat, Nilüfer Kenar, Esra Selimoğlu, Hatice Taran.
Yedek üye adayları: Necla Altan, Gönül Erdimen, Hülya Ergene, Kudret Köksalan, Saadet Altuğ, Nurdan Bayrakçı, Seviye Ökten, Esra Ayazgök.
İl delege adayları: Necla Altan, Saadet Altuğ, Esra Ayazgök, Nurdan Bayrakçı, Rabia Bayraktar, Serpil Çağıl, Nurcan Çan, Esra Çetinkaya, Dilek Duyar, Nazan Duyar, Gönül Erdimen, Hülya Ergene, Semra Girişken,  Ünzile Karpat, Nilüfer Kenar, Kudret Köksalan, Zeliha Neşeli, Seviye Ökçün, Esra Selimoğlu, Hatice Taran.

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber