“Önce herkes bulunduğu yere hizmetini yapsın”

“Önce herkes bulunduğu yere hizmetini yapsın”
Yayınlama: 07.07.2021
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükyoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanacağına yönelik  iddialara açıklık getirdi. Konuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinde detaylı bir araştırma yapacağını belirten Albayrak, Saray’ın 50 bin nüfusu aştığını ve bundan sonra birçok konuda daha da ileri gitmesi gerektiğini söyledi.

Mert Atan, Saray Gazetesi – Büyükyoncalı’yı ayırıp Saray’ın nüfusunu 40 binlere düşürmenin Saray için iyi olmayacağını ifade eden Albayrak, “Ben Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum süre içerisinde Saray’dan Büyükyoncalı’nın ayrılmaması için elimden gelen bütün çabayı göstereceğim. Gayet net söylüyorum; bunu bugün Saray’da değil Kapaklı’da da söyleyeceğim, Büyükşehir Belediye Meclisinde de söyleyeceğim. Önce herkes bulunduğu yere hizmetini yapsın; bu hizmetlerle övünsün. Bu nedenle biz de bütün çalışmalarımızı Büyükyoncalı’nın Saray’dan ayrılmaması için yapacağız ve Allah kısmet ederse geçen sefer bu talep nasıl boşta kaldıysa yine boşta kalacak. Hepsinden önemlisi ise Saray’ın idari yapısı Büyükyoncalı’dan ayrı düşünülemez.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Adem PETEK dedi ki:

    Çok sevindik inşallah en kısa zamanda Kapaklı ilçesine bağlanırız.Böylece büyükyoncalı hem kalkınır. Hemde güzel hizmetler alıcağını düşünüyorum.

Saray Haber