Önce kahvaltı sonra esnaf ziyareti

Önce kahvaltı sonra esnaf ziyareti
Yayınlama: 25.02.2021
A+
A-

Saray’da bir araya gelen İYİ Partili kadınlar önce kahvaltı yaptı ardından da sahaya inerek esnafın ve vatandaşın nabzını tuttu. İYİ Parti Tekirdağ İl Kadın Politikaları Başkanı Gökçe Gülçiçekli, “Genel Başkanımızın sürekli sahada, esnafla ve vatandaşlarla iç içe olması bizlere güç veriyor. Bu güç ve kararlılıkla bugün Saray’da esnafımızın nabzını tutacağız” dedi

İYİ Parti Saray Kadın Politikaları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde İYİ Parti’nin Kadın Yöneticileri ve üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.
KİMLER KATILDI?
Geniş katılımla düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Tekirdağ İl Kadın Politikaları Başkanı Gökçe Gülçiçekli, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İl Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Atiye Demir, İl Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Canan Büyükekşi, Çorlu İlçe Kadın Politikaları Başkanı Güler Ekiz, Çorlu Divan Kurulu Üyesi Şadiye Karataş, Kapaklı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Kalafatoğlu, Kapaklı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Güler Ekiz, Saray Kadın Politikaları Başkanı Nalan Öztürk, Süleymanpaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nurçin Yönal, Çerkezköy ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gülbin Tunalı, Çerkezköy İlçe Sekreteri Başak Arslan, Çerkezköy Mahalle Temsilcisi Gamze Kaplan, Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Tatlısöz, Kapaklı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Güler Ekiz, İYİ Parti Saray İlçe Sekreteri Derya Filiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Ataman ve Nermin Mandacıoğlu ile partililer katıldı.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı programı sonrası İYİ Partili Kadınlar ilçe merkezinde ve Halk Pazarından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın ve vatandaşların derdini ve taleplerini dinleyen partili kadınlar, İYİ Parti’nin çözüm önerilerini paylaştı.
Esnaf ziyareti sonrası kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Saray Kadın Politikaları Başkanı Nalan Öztürk, “İYİ Parti kadınları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saray’daki pazar esnaflarını ziyaret ederek dertlerini dinledik. Katılım sağlayan Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı teşkilatlarına katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

GÜLÇİEÇEKLİ: İYİ PARTİ HER ZAMAN SAHADA
İYİ Parti’nin Genel Başkan düzeyinde her zaman sahada olduğunu ve esnafın sorunlarını gündeme taşıdığını söyleyen İYİ Parti Tekirdağ İl Kadın Politikaları Başkanı Gökçe Gülçiçekli, “Genel Başkanımızın sürekli sahada, esnafla ve vatandaşlarla iç içe olması bizlere güç veriyor. Bu güç ve kararlılıkla bugün Saray’da esnafımızın nabzını tuttuk. Bugün bizlere ev sahipliği yapan Saraylı İYİ kadınlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber