Optimed Sağlık Grubu Hemşireler Haftası Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı

Optimed Sağlık Grubu Hemşireler Haftası Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı
Yayınlama: 19.05.2022
A+
A-

Bölgede uzun yıllardır hastalarına hizmet veren Optimed Sağlık Grubu, dünyada ve ülkede 12-18 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Hemşireler Haftası kapsamında,Optimed Sağlık Grubu ve civardaki sağlık kurumlarının hemşire ve sağlık çalışanlarının da katılımıyla bir sempozyum gerçekleştirdi

2007 yılından bu yana Çerkezköy ve Çorlu’da 3 ayrı şube ile hizmet veren Optimed Sağlık Grubu, sihirli elleriyle hayatlara ve insanlara dokunarak onları iyileştiren hastanelerin gizli kahramanları hemşireleri unutmadı.

Sağlığa Ulaşmada Sesimiz Bir, Gücümüz Bir” misyonu çerçevesinde gerçekleşen sempozyumda OHSAD Akademi Koordinatörü Uzm. Güler Tosunoğlu, İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tülay Kavlak ve Optimed Sağlık Grubu Yönetim Danışmanı ve SEY Danışmanlık Kurucusu Seyyal Hacıbekiroğlu da hemşirelik mesleği ile ilgili sunumlarıyla yer aldı. Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptığı konuşmasında; “Biz Optimed Sağlık Grubu olarak bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyoruz. Bu sebeple değerli konuşmacılarımızın çok kıymetli bilgilerinin yer aldığı bu sempozyuma ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. ‘’Sağlığa Ulaşmada Sesimiz Bir, Gücümüz Bir’’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Hemşireler Haftası Sempozyumumuz aracılığıyla, özellikle son 2 yılda ülkemizi ve tüm dünyayı derinden sarsan COVID-19 vakasında sevdiklerinden ve evlerinden fedakarlık yaparak tüm insanlığın pandemiden kurtulması ve eski sağlıklı hayatlarına dönmesi için, kıymetli hemşirelerimiz başta olmak üzere bu yolda canla başla çalışan tüm meslektaşlarıma ve sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ersoy, Eğitim ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Ümmügül Usta ve Kalite Uzman Yardımcısı Begüm Erdem’in de hemşirelik ile ilgili bilgilendirici sunumlarıyla söz aldıkları etkinlik,tüm katılımcılara plaket verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber