Ozan Toytoğlu Türkiye 3.’sü

Ozan Toytoğlu Türkiye 3.’sü
Yayınlama: 11.10.2021
A+
A-

Saray’ın gurur kaynağı Flipper Spor Kulübü yine tarih yazdı. Başarılı sporcu Ozan Toytoğlu Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 68 kiloda 3. olarak Genç Erkeklerde Tekirdağ’a tarihindeki ilk madalyayı getirdi

Ankara’da 8-15 Ekim tarihlerinde yapılan turnuvaya 4 sporcu ile katılan Flipper Spor Kulübü sporcuları yaptıkları 21 maçın 9’unu nakavtla olmak üzere 17’sini kazanırken 68 kg Ozan Toytoğlu 3’üncü, 44 kg Şeyma Elif Hacıoğlu 5’inci 52 kg İdil Zafer 8’inci ve  +68 kg Ekin Savaş 11’inci oldu.
OZAN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Turnuva sonrası Flipper Spor Kulübü’nün  Milli Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, şu değerlendirmeyi yaptı:
”Çok güzel bir turnuvayı daha geride bıraktık. Pandemi arası sonrası eski ritmimizi bulmaya başladık ve yine her maçta kürsüde yer almaya başladık. Ozan yükselişine devam etti ve Tekirdağ’a genç erkeklerde tarihindeki ilk madalyayı getirdi. İlk defa gençlere katılan Şeyma 1. olan sporcuya son anda 1 sayıyla yenilerek 5. oldu ama Milli Takım seçmesine katılmaya hak kazandı. İnşallah orada başarılı olup yine Milli takıma girecek. İdil de Çeyrek finalde kalarak 8. oldu. Yine ilk defa gençlere katılan Ekin’de güzel maçlar yaparak ilk 16 sporcu arasına girdi. Hepsiyle gurur duyuyorum.
IŞIL ZAFER 8. ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDI
Ayrıca İstanbul’a transfer olan ama kulübümüzde antrenmanlarına devam eden Işıl Zafer 5’i nakavtla olmak üzere 6 maçını da kazanarak 8. Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.
SARAY’A BAŞARI GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Tamamen kendi imkanlarımızla ve velilerimizin özverisiyle Saray’a Tekirdağ’a başarılar getirmeye devam ediyoruz. Onlara çok teşekkür ederim. Her şeye rağmen Saray’da Taekwondonun gerçek tek adresinde, bu yolda devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber