Özel Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza attı

Özel Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza attı
Yayınlama: 11.03.2017
A+
A-


Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi spor faaliyetlerinde de başarıyla adından söz ettirmeye başladı. 8-9 Mart tarihlerinde Çorlu’da düzenlenen Puanlı Atletizm Gençler A-B grubunda gülle atma ve disk atma dalında Özel Anadolu Lisesi öğrencilerinden Faruk Şahin il birincisi, 800 metre atletizm koşularında Enez Elmazoğlu 3.olarak büyük bir başarıya imza attı.

3 DALDA MADALYA ALDILAR
Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi spor faaliyetlerinde de başarıyla adından söz ettirmeye başladı. Geçen hafta Çorlu’da düzenlenen Puanlı Atletizm yarışlarında Gençler A-B grubunda gülle atma ve disk atma dalında Özel Anadolu Lisesi öğrencilerinden Faruk Şahin İl birincisi, 800 metre atletizm koşullarında Enez Elmazoğlu üçüncü olarak okullarına 3 madalya birden getirdi. Gülle atma ve disk atma dalında il birincisi olan Faruk Şahin Türkiye Geneli düzenlenecek olan turnuvalarda Tekirdağ’ı temsil edecek.

TEBRİK ETTİLER
Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi Yöneticileri sosyal medya üzerinden tebrik mesajı yayınlayarak, dereceye giren öğrencileri ve Beden Öğretmeni Recep Burhan Ergen’i tebrik etti.

Saray Haber