Özel Lise karne töreni ile öğrencilerini tatile uğurladı

Özel Lise karne töreni ile öğrencilerini tatile uğurladı
Yayınlama: 12.06.2018
A+
A-


Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi gerçekleştirdiği karne töreni ile eğitim-öğretimde üçüncü yılını tamamladı. Kurulduğundan bu yana eğitime farklı bir bakış açısı kazandıran, gerçekleştirdiği uygulamalarla  ‘’farklı okul Ösal’’olarak adından söz ettiren Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi her dönemin sonunda kendine has üslubuyla gerçekleştirdiği karne törenleriyle de beğenileri topluyor.

ÖZEL LİSEDE KARNE TÖRENİ HEYECANI
Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi 8 Haziran Cuma günü okulların tatile girişi vesilesiyle öğrencileri için okul bahçesinde özel bir tören gerçekleştirdi. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı’mızın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine dair konuşmayı okulun Eğitim Danışmanı Alkan Durmaz yaptı. Durmaz, yaptığı konuşmada 12.sınıf öğrencilerinin her zaman Ösallı olduklarını hatırlatarak girecekleri sınavlarda kendilerine okul yönetimi adına başarılar dilerken gelecek yıl bir üst sınıfta eğitim hayatına devam edecek olan öğrencilere ise tatilde iyi dinlenip bir sonraki yıla zinde başlamalarını tavsiye etti.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Proje birincilerine ödülleri okul yöneticilerinden İrfan Meriç tarafından sunuldu. Okulun düzenlemiş olduğu şiir yarışmasında ilk üçe giren eserler öğrenciler tarafından seslendirildi ve dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.’’Onur Belgesi‘’almayı hak eden öğrencilere belgeleri öğretmenler tarafından sunuldu.
ÖĞRENCİLERE ÖSAL AKTÜEL DERGİSİ DAĞITILDI
Karnelerin öğrencilere sınıf rehber öğretmenleri tarafından verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle tören son buldu. Törenin sonunda bu yıl ikinci sayısı basılan Ösal Aktüel dergisi okul yönetimi tarafından öğrencilere dağıtıldı. Dergide bir yıl boyunca öğrenci, öğretmen ve velilerce gerçekleştirilen faaliyetlere yer verildiğini açıklayan okul yönetimi tarafından ayrıca  ‘’Öğrencilerimizin bir yıl boyunca okulda gerçekleştirdikleri faaliyetlerin bir hatırası olarak bu dergiyi hazırladık ve kendilerine dağıttık. Evlerinde ve hayatlarının bundan sonraki aşamalarında bugünlerden bir anı niteliği taşıması açısından dergimizin önemli olduğuna inanıyoruz.’’şeklinde bir açıklama yapıldı.

Saray Haber