Personel alımında aranan özellikler: En az 2 yıl CHP üyeliği

Personel alımında aranan özellikler: En az 2 yıl CHP üyeliği
Yayınlama: 07.07.2020
A+
A-

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine Whatsapp üzerinden gönderdiği mesajda Kapaklı Atatürk Kültür Merkezinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağını ve adayların özgeçmişlerinin kendisine gönderilmesini istedi. Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerine gönderdiği mesajda işe alınacak olan adaylarda aradığı şahsi beklentilerini de şu şekilde sıraladı; ‘En az 2 yıl CHP üyeliği, disiplin süreci geçirmemiş olması ve partisine gönül vermesi’
buca escort
Gazete Havadis’in haberine göre, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajda skandala imza attı.
İŞE ALIMLARLA CHP İLÇE BAŞKANI MI İLGİLENİYOR?
Her fırsatta iktidar partisi AKP’yi liyakatsiz olmakla itham eden Cumhuriyet Halk Partisinin Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine gönderdiği mesajda adeta bir skandala imza attı. Yılmaz, Whatsap üzerinden gönderdiği mesajda Kapaklı Atatürk Kültür Merkezine personel alımı yapılacağını belirtirken, yönetim kurulu üyelerinden adayların özgeçmişlerini ilçe başkan yardımcısına göndermelerini istedi.
LİYAKAT NEREDE?
Yılmaz’ın gönderdiği skandal mesaj 2019 Mart’ında yapılan yerel seçimlerde sıkça tartışılan liyakat sorusunu akıllara getirdi. Yerel seçimlerde önemli büyükşehir belediyelerini kazanan CHP, iktidar partisi AKP’yi özellikle liyakat konusunda eleştirmiş, vatandaş da bu eleştirilere destek vermişti. Yıllar sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, işe alım süreçlerini şeffaf bir şekilde kameralar eşliğinde yapmıştı.
KADİR ALBAYRAK’IN YAŞANANLARDAN HABERİ VAR MI?
Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yaşanan bu skandaldan haberi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.
İŞTE O SKANDAL MESAJ

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber